Sātīgais sacepums
Nepieciešams: 800 g maltās gaļas, 200 g spageti, 300 g siera, 3-4 tomāti, 4 nelieli sīpoli, zaļumi – dilles, pētersīļi, sāls, pipari. Mērcei: 0,2 l saldā krējuma, 5 ēdamkarotes tomātu mērces.
Malto gaļu apcep ar 1 sīpolu, sāli un pipariem. Izvāra spageti un notecina. Sacepuma traukā ielej nedaudz eļļas, liek kārtām: spageti, plānās ripiņās sagrieztu sīpolu (pārber sāli un piparus), gaļu, tomātu ripiņas (pārber sāli, piparus un zaļumus). Saldo krējumu samaisa ar tomātu mērci un pārlej kārtojumam. Pārkaisa ar sarīvētu sieru. Gan kārtām, gan mērcei var izmantot arī konservētus mednieku salātus – uzliek plānā kārtā virs makaroniem pirms sīpoliem un pievieno pāris ēdamkarotes mērcei. Cep bez vāka 40 minūtes 180 grādu temperatūrā. Tad uzliek vāku vai pārklāj ar foliju un cep vēl 20 minūtes.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"