Dzirkstele.lv ARHĪVS

Bezmaksas kredīts Tavā kontā 15 minūšu laikā!

Infinitum 8

2014. gada 4. marts 00:00

144
Bezmaksas kredīts Tavā kontā 15 minūšu laikā!

Būsim atklāti, ikviens meklē iespējas kā ietaupīt, jo kuram gan patīk pārmaksāt? Tāpat ir arī aizņemoties. Lai arī aizņemšanās no radiem vai paziņām varētu būt izdevīgāka, reti kurš vēlas lūgt aizdevumu un taisnoties par to, kam šī nauda nepieciešama. Lieliska alternatīva – bezmaksas kredīts internetā!

0% kredīts aizņemoties pirmo reizi
Parasti kredīts bez maksas tiek izsniegts jauniem klientiem, kuri aizņemas pirmo reizi. Tas ir 0% kredīts un klients kredīta atmaksas termiņa beigās atgriež to pašu summu, ko aizņēmās. Sākumā bezmaksas kredīti gan ir ar ierobežotu kredītlimitu, piem., labi zināmais aizdevējs VIA SMS piedāvā pirmo kredītu bez maksas līdz EUR 200 uz 30 dienām.

0% jeb bezmaksas kredīts pie VIA SMS pieejams Latvijas Republikas iedzīvotājiem vecumā no 20 gadiem. Lai aizņemtos nav nepieciešamas nekādas izziņas, tikai aktīvs tālruņa numurs un konts kādā no Latvijas komercbankām. Tā kā kredītu var saņemt tik ātri un ērti (kad nauda pēc pieprasījuma nosūtīšanas ienāk klienta kontā dažu minūšu laikā), ātrie bezmaksas kredīti ir pieprasīti arī jauniešu un studentu vidū.

Kad vēlams pieteikt ātro bezmaksas kredītu?
• Kad pietrūkst līdzekļu ikdienas izdevumiem, bet alga vēl nav ieskaitīta;
• Kad radušies neparedzēti maksājumi, piem., par ārsta apmeklējumu;
• Kad pēkšņi salūzt un jānomaina sadzīves tehnika, bez kuras ikdienā nevar iztikt u.tml.

Jebkura ātrā kredīta būtība ir palīdzēt tiem, kas nonākuši īslaicīgās finansiālās grūtībās, tāpēc ātrie bezmaksas kredīti tiek izsniegti īstermiņā, parasti uz 30 dienām. Bet pastāv iespēja termiņu pagarināt. Tā kā katrs pats var noteikt kad atmaksāt kredītu, ikviens var izvēlēties sev pieņemamāko datumu, par kuru būs drošs, ka savi līdzekļi jau būs pieejami un kredītu atgriezt nebūs problēmu.

Tiklīdz veiksmīgi tiek atgriezts pirmais bezmaksas kredīts, klientam tiek palielināts kredītlimits un, piem., VIA SMS gadījumā ar otro reizi jau var aizņemties līdz EUR 300, bet ar trešo reizi līdz pat maksimālajai summai EUR 500. Ja pirmo kredītu tomēr nevar nomaksāt laikus, vienmēr pastāv iespēja atlikt kredīta maksājumu, vien jārēķinās, ka tas jau ir maksas pakalpojums.