Vistas gaļas rullīši

Atkaulotu vistas šķiņķīti izklapē, sapiparo un apsāla. Rīvētiem burkāniem pievieno ķiploku un sviestā apcep, sagriež sieru (pikantāku) un ābolu strēmelēs. Burkānus izklāj uz šķiņķīša, virsū liek ābolu un sieru, satin rullīšos, kurus notin ar diegu un pannā apcep. Katliņā ar buljonu vai ūdeni, kam pievienotas garšvielas, liek vistas rullīšus un sautē apmēram 15 minūtes. Tad rullīšus izņem un noņem diegus. Buljonam pievienojot saldo krējumu, sanāk laba mērcīte. Lai labi garšo!
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"