Dzirkstele.lv ARHĪVS

Lieldienu dāvanas lieliem un maziem no DavanuServiss.lv

Artūrs Apšs

2014. gada 3. aprīlis 00:00

199
Lieldienu dāvanas lieliem un maziem no DavanuServiss.lv

Līdz ar pavasara saulīti atnāk arī Lieldienas - šī skaistā gadalaika lielākie svētki kuri apliecina, ka arī vasara ir tepat aiz stūra. Ja gatavojies doties ciemos vai apsveikt kādu sev nozīmīgu cilvēku, Lieldienu dāvanu izvēlies DavanuServiss.lv plašajā piedāvājumu klāstā.

• Interesanti ceļojumi un aktīvā atpūta būs laba Lieldienu dāvana ģimenei, draugu pulkam vai darba kolektīvam. Ceļojumi būs noderīgs dāvinājums vecākiem arī atvaļinājuma laikā.
• Aktīvos cilvēkus var pārsteigt ar kartinga vai rallijmašīnas izbraucienu pa reālu trasi, lidojumu ar turbīndēli un citām izklaidēm.
• Arī humora pilna karikatūra, fotosesija dabā vai fotosalonā, visādas piedzīvojumu trases un brīvdienu atpūta būs lieliska dāvana pozītīvam, atraktīvam cilvēkam.
• DavanuServiss.lv dāvanu kartes būs lieliska izvēle, ja nevari izšķirties daudzo Lieldienu dāvanu vidū. Tavi tuvie cilvēki varēs izvēlēties savu dāvanu paši. Piemēram, mamma labprāt varētu doties uz kādu relaksējošu masāžu, jaunieši ekskursijā, bet ģimenes ar bērniem - uz tortu pagatavošanas meistarklasi.
• Dāvanu karte ir lielisks veids kā Lieldienās apsveikt gan draugus un kolēģus, gan bērnus un radiniekus, tādēļ droši to dāvini tad, ja neesi īsti drošs par savu izvēli.

Interesanto dāvanu saraksts ir daudz garāks nekā šeit ir uzskaitīts, tādēļ nepažēlo laiku un izpētī DavanuServiss.lv plašo piedāvājumu klāstu. Necerēts saviļņojums un tā saņemtais prieks ir patīkamākais no dāvināšanas mirkļiem - jo aizraujošākas un spilgtākas dāvanas, jo pacilātāka svētku sajūta.

Kas ir DavanuServiss.lv?
DavanuServiss.lv ir viens no lielākajiem aktivitāšu dāvanu portāliem Baltijas valstīs, kura koncepta pamatā ir ideja, ka mantu pietiek katram no mums, savukārt piedzīvojumu un pozitīvu emociju nekad nevar būt par daudz. DavanuServiss.lv portālā atrodamas lieliskas aktivitāšu dāvanas visu vecumu vīriešiem un sievietēm ar dažādām interesēm, dzīvesstilu un hobijiem.