Dzirkstele.lv ARHĪVS

Kā VEF Rīga basketbolisti pavada vasaru?

Infinitum 8

2014. gada 4. aprīlis 00:00

66
Kā VEF Rīga basketbolisti pavada vasaru?

Tuvojoties pavasarim un arī vasarai, jautājām „VEF Rīga” komandas menedžerei Lailai Spaliņai, kā komandas basketbolisti aizvada savus brīvos vasaras mēnešus. Sarunā komandas menedžere pastāstīja, ka basketbolistiem ir ļoti maz brīvā laika un parasti no visas siltās vasaras viņiem ir tikai viens brīvs mēnesis, kuru var veltīt atpūtai un savām ģimenēm.

„Daudzi no ārzemju basketbolistiem brīvajā mēnesī brauc uz mājām apciemot ģimenes, radus un draugus. Savukārt vietējie spēlētāji katrs šo laiku pavada savādāk,” pastāstīja Laila. Viņa atzina, ka tā kā komanda visu gadu pavada aktīvi kopā, tad šajā brīvajā mēnesī īpaši organizēti komandas pasākumi nenotiek.

Viens no tuvākajiem pavasara un sezonas noslēguma pasākumiem ir gaidāmā Latvijas čempionu ballīte, kuru arī šogad „VEF Rīga” cer svinēt kā Latvijas čempionāta uzvarētāji. Komandas pārstāve pastāstīja, ka dažkārt Latvijas čempionāts basketbolā un līdz ar to arī basketbola sezona beidzas maija vidū, bet dažkārt pat tā izskaņā. Iepriekšējos gados ir bijis arī, ka sezona beidzas tikai 27. maijā.

Vai zināji?
• Basketbola klubs "VEF Rīga" ir viens no senākajiem šī sporta veida klubiem Latvijā un kopš 2009. gada ir SMScredit.lv atbalstīto sporta komandu vidū. Latvijas sporta attīstībā SMScredit.lv, viens no akciju sabiedrības 4finance pārstāvētajiem zīmoliem, investē kopš 2009. gada. Uzņēmuma atbalstīto sportistu vidū ir arī skeletonisti Tomass un Martins Dukuri, šķēpmetējs Ainārs Kovals, pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, futbola komanda "FS METTA/Latvijas Universitāte" un motokrosa komanda "MX Moduls".
• Ar uzņēmuma atbalstu tiek rīkoti arī dažāda veida turnīri un sacensības, to vidū SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons un SMScredit.lv MTB maratons, sacensības motokrosā "Superkauss", Latvijas čempionāts BMX riteņbraukšanā un SMScredit.lv Futbola Virslīga.