Dzirkstele.lv ARHĪVS

Iespēja bez maksas testēt „Husqvarna” robotizēto zāles pļāvēju

Husqvarna Latvija

2014. gada 20. maijs 00:00

408
Iespēja bez maksas testēt „Husqvarna” robotizēto zāles pļāvēju

Maijā, jūnijā un jūlijā privātmāju īpašniekiem tiek piedāvāta iespēja testēt Husqvarna Automower® robotizēto zāles pļāvēju divas nedēļas bez maksas. Pieteikties ir pavisam vienkārši, veicot reģistrāciju caur telefonu vai e-pastu, un „Husqvarna” pārstāvis nogādās robotizēto zāles pļāvēju tieši uz mājām, kur tas parūpēsies par glīti sakoptu mauriņu visu diennakti un jebkādos laikapstākļos.

Pēc statistikas datiem, privātmājas īpašnieks velta vidēji 150 stundas gadā rūpēm tikai par zālāju, tātad aptuveni veselu nedēļu, ja darbošanās notiktu 24 stundas diennaktī.

“Šie skaitļi ir iespaidīgi. Protams, ir daļa īpašnieku, kas ar baudu appļauj pagalma zāli, jo process vienlaikus sniedz fizisku noslodzi un relaksāciju. Un tomēr, lielākā daļa privātmāju saimnieku labprātāk šo laiku pavadītu ar savu ģimeni”, - saka „Husqvarna Latvija” vadītājs Juris Marhilevičs.

Husqvarna Automower robotizētais zāles pļāvējs no rūpēm par piemājas mauriņu atbrīvojis vairāk nekā 300 000 privātmāju īpašniekus visā pasaulē. Balstoties uz „Husqvarna Latvija” pieejamo informāciju, „Husqvarna” robotizēto zāles pļāvēju pārdošanas ieņēmumi Baltijas valstīs pagājušajā gadā sasniedza aptuveni 3 miljonus eiro.

„Interese par robotizētajiem zāles pļāvējiem pieaug, jo īpaši Ziemeļeiropā. Zviedrijā robotizēto zāles pļāvēju pārdošanas apjoms jau ir pārsniedzis ierasto zāles pļāvēju,” teic „Husqvarna Latvija” vadītājs Juris Marhilevičs.

Automower robotizētie zāles pļāvēji, kas tirgū tika prezentēti 1995.gadā, var uzturēt līdz 6 000 m2 zālāja. Robota mēneša elektrības patēriņa izmaksas sasniedz apmēram 3 eiro.

„Robots strādā klusi un neuzbāzīgi, apejot kokus, puķu dobes un citus šķēršļus. Kad nepieciešams atjaunot bateriju, robots atgriežas uzlādes stacijā. Automower pļauj zāli dienu un nakti, jebkādos laikapstākļos. Pat lietus tam nav šķērslis,” skaidro „Husqvarna Latvija” vadītājs Juris Marhilevičs. „Ierīces lietošana ir droša sētās, kur spēlējas bērni vai ir mājdzīvnieki, jo tas automātiski izslēdzas, kad tiek pacelts. Signalizācija un PIN kods palīdz sargāt robotu no zagļiem.”

Pieteikties izmēģināt Husqvarna Automower robotizēto zāles pļāvēju divas nedēļas bez maksas, var zvanot uz numuru +371 67520515 vai sūtot e-pastu uz info@husqvarna.lv. „Husqvarna” speciālists to nogādās un uzstādīs  atbilstoši dārza zālāja zonām. Vairāk uzzināt par Automower robotu iespējams apmeklējot http://www.husqvarna.com/lv/home/.


Par “Husqvarna Group”
“Husqvarna Group” ir pasaulē lielākais āra darbu un dārza tehnikas, tostarp robotizēto zāles pļāvēju, dārza traktoru, motorzāģu un trimeru ražotājs. Eiropā „Husqvarna Group” ir līderis patērētājiem paredzētu apūdeņošanas produktu jomā un ir viena no pasaules līderēm celtniecības un akmens apstrādes industriju griešanas aprīkojuma un dimantu instrumentu ražošanā. „Husqvarna” produkcija caur izplatītāju tīkliem un vairumtirgotājiem tiek izplatīta vairāk nekā 100 pasaules valstīs. 2013. gada „Husqvarna Group” neto pārdošanas ieņēmumi sasniedza 300 miljardus SEK un grupa nodarbināja vidēji 14000 darbinieku vairāk nekā 40 valstīs.


Kontakti:
„Husqvarna Latvija”
Tel. +371 67520515
E-pasts: info@husqvarna.lv"