Dzirkstele.lv ARHĪVS

Kredīts bez ķīlas pie Credit24

Infinitum 8

2014. gada 22. maijs 00:00

87
Kredīts bez ķīlas pie Credit24

Lai saņemtu izdevīgu un ērtu aizdevumu, vairs nav nepieciešams kārtot laikietilpīgas formalitātes. Mūsdienās kredīts pieejams gandrīz ikvienam-bez ķīlas, galvojuma un izziņām. Nepieciešams tikai interneta pieslēgums, bankas konts kādā no Latvijā esošajām bankām, kā arī mobilais tālrunis.

Internetā pieejams gan ilgtermiņa, gan īstermiņa kredīts bez ķīlas. Arī pieejamās summas ir dažādas, līdz ar to katrs var izvēlēties sev piemērotāko variantu.

Viens no populārākajiem aizdevējiem, kas piedāvā kredītu bez ķīlas, ir Credit24. Šis aizdevējs savus pakalpojumus piedāvā ikvienam Latvijas Republikas iedzīvotājam no 18 līdz 70 gadu vecumam. Lai saņemtu aizdevumu, būtisks faktors ir pozitīva kredītvēsture. Nepieciešamajam aizdevumam iespējams pieteikties internetā- jaunajiem klientiem vispirms jāaizpilda reģistrācijas forma un tad var pieteikt aizdevumu. Credit24 strādā katru dienu no 8 līdz 22, tāpēc vajadzīgo naudas summu iespējams saņemt tieši tad, kad tas visvairāk nepieciešams- arī brīvdienās un svētku dienās. Turklāt, pēc aizdevuma piešķiršanas apstiprinājuma nauda kontā ienāks ļoti ātri- tikai 15 minūšu laikā.

Kredīts bez ķīlas internetā ir vienkāršs un mūsdienīgs veids kā realizēt savas ieceres. Ar Credit24 iespējams īstenot gan lielākus, gan mazākus mērķus- aizbraukt sen plānotā ceļojumā, labiekārtot mājokli vai veikt kādu neatliekamu pirkumu. Tas viss ir iespējams, jo aizdevējs piedāvā aizņemties līdz pat 3000 eiro uz termiņu līdz 24 mēnešiem.

Aizdevēja mājas lapā www.credit24.lv pieejama visa informācija par kredīta noteikumiem, kā arī kredītu tabulā iespējams iepazīties ar paredzamo ikmēneša atmaksas summu, kas ļaus izvērtēt savas iespējas un pieteikties atbilstošākajam aizdevumam.

Kredīts bez ķīlas pie Credit24- piepildi savus sapņus jau tagad! Tomēr aizņemies atbildīgi un izvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt.