Sāļais kēkss

Nepieciešams: 250 g kviešu miltu, 4 olas, 150 ml sausa baltvīna, 150 ml olīveļļas, 200 g bekona, 140 g cieta siera, 140 g zaļās olīvas, 140 g melnās olīvas.
Miltus izsijā. Olas sakuļ, līdz masa dubultojas. Pielej baltvīnu un olīveļļu. Visu lej miltos un labi izjauc. Bekonu (vai šķiņķi) sagriež kubiņos, sieru sarīvē uz rupjās rīves, olīvas sagriež. Visu iejauc mīklā. Var pielikt arī kaltētos tomātus (sagrieztus). Liek ietaukotā cepamformā un cep 180 grādos.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"