Biezpiena deserts

Sastāvdaļas: 300 g konservētu ananasu, 300 g biezpiena, 1 citrons, 20 g želatīna, 2 ēdamkarotes pūdercukura, 3 olu baltumi, vaniļas cukurs vai esence pēc garšas, augļi dekorēšanai (pēc izvēles).
Traukā ieber želatīnu, pārlej ar 150 ml aukstas ananasu sulas un uzbriedina, silda ūdens peldē, līdz želatīns izkusis, un ļauj nedaudz atdzist. Sajauc biezpienu ar citronu sulu (2 ēdamkarotes), smalki sarīvētu citrona miziņu, cukuru, vaniļas cukuru un ananasu gabaliņiem. Sakuļ olu baltumus stingrās putās un lēnām iemaisa biezpiena masā. Pievieno ananasu sulu ar želatīnu un iemaisa. Pilda masu formā un liek ledusskapī atdzesēties uz 2 stundām. Īsi pirms pasniegšanas izņem no ledusskapja un dekorē ar augļiem un ogām.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"