Pīrāgs ar biezpienu

Glāzi mannas aplej ar divām glāzēm kefīra, pievieno glāzi cukura+vaniļas cukuru un 200 gramus biezpiena. Visu kārtīgi sajauc vai sablenderē, ja biezpiens ir graudains. Noliek uz apmēram trim stundām, lai manna piebriest. Tad kārtīgi sakuļ divas olas, kuras pievieno mannas-biezpiena masai, pieber glāzi miltu un trīs tējkarotes cepampulvera. Ja ir vēlme, var pievienot rozīnes, citrona miziņu, sadrupinātus riekstus. Masu lej ar sviestu (100 g) izsmērētā veidnē un liek uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep apmēram 40 minūtes, kamēr rodas zeltaini brūna garoziņa.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"