Dzirkstele.lv ARHĪVS

Arī Gulbenes vispārējās vidējās izglītības iestāžu absolventi saņems tirdzniecības centra „Valleta” dāvanu kartes

Tamāra Ulase

2017. gada 7. jūnijs 11:23

382
Arī Gulbenes vispārējās vidējās izglītības iestāžu absolventi saņems tirdzniecības centra „Valleta” dāvanu kartes

Tuvojoties skolēnu gaidītākajiem svētkiem – izlaidumam –, arī Latvijā lielākais reģionālais tirdzniecības centrs „Valleta” Valmierā turpina tradīciju un jau septīto gadu vidusskolu un ģimnāziju absolventiem visā Vidzemē pasniegs tirdzniecības centra dāvanu kartes, informē tirdzniecības centra „Valleta” mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Monta Rubene.

Viņa stāsta, ka šogad dāvanu kartes kopā tiks dāvinātas 24 zinošiem, enerģiskiem un centīgiem absolventiem vispārējās vidējās izglītības iestādēs Limbažos, Cēsīs, Alūksnē, Gulbenē, Madonā un Valkā.

„Mūsu komandai tas ir liels un patiess prieks – kādam absolventam izlaidumā sagādāt papildus pozitīvu pārsteigumu. Ļoti labi atceramies savus skolas gadus un zinām, cik jauniešiem ir svarīgi, ka viņu mācībās ieguldītais laiks un darbs tiek novērtēts, ka tas ir stimuls būt par paraugu citiem arī turpmāk,” iniciatīvu skaidro tirdzniecības centra „Valleta” vadītāja Evija Švarca.

Tā kā zināšanas, mērķtiecīga un aktīva darbošanās gan apkārtējā vidē, gan plašākā sabiedrībā ir mūsu kopējās izaugsmes pamatā, šī gada pirmajā pusgadā tirdzniecības centrs „Valleta” ar motivējošām balvām ir atbalstījis arī vairākus citus izglītības iestāžu un jauniešu organizētus pasākumus.