Dzirkstele.lv ARHĪVS

VIENOTĪBAS Ministru prezidenta kandidāta Valda Dombrovska pateicība Latvijas vēlētājiem

2010. gada 3. oktobris 09:52

1433
VIENOTĪBAS Ministru prezidenta kandidāta Valda Dombrovska pateicība Latvijas vēlētājiem

Godātie Latvijas pilsoņi - 10.Saeimas vēlētāji!
Paldies visiem tiem, kas šajā Latvijai tik izšķirīgajā laikā ir demonstrējuši politisku atbildību, devušies uz vēlēšanām un īstenojuši vienas no nozīmīgākajām pilsoņa tiesībām - balsot par augstāko likumdevēja varu nākamajiem četriem gadiem.

Piedalīties valsts politikas veidošanā, atdot savu balsi un prasīt atbildību no ievēlētajiem politiķiem, vērtējot viņus pēc padarīta darba, sverot solījumus un izpildīto - tas ir ikviena savas valsts patriota nerakstīts pienākums. Jo lielāka pilsoniskās sabiedrības aktivitāte vēlēšanās, jo augstāka atbildība pret sabiedrību tiem, kurus ievēlam.

Godātie apvienības „Vienotība" vēlētāji, atbalstītāji un līdzjutēji!

Sirsnīgs paldies par Jūsu ticību mūsu komandai un man personīgi, paldies par doto mandātu nākamajiem gadiem un par Jūsu aktīvo pozīciju, atbalstot mūs arī pirmsvēlēšanu laikā. Šis balsojums un tā rezultāts „Vienotībai" ir īpaši nozīmīgs, jo esam jauna apvienība, kas izveidojusies smagas krīzes apstākļos un uzņēmusies atbildību par valsts atjaunošanu laikā, kad dažam labam konkurentam labpatika aizmukt no varas, kas nu bija kļuvusi nepanesama.

Mēs jutām Jūsu atbalstu vēl tad, kad mūsu vadītajai valdībai pareģoja tikai dažus darbības mēnešus. Mēs cerējām un ticējām uz Jūsu sapratni arī tad, kad bija jāpieņem smagi un nepopulāri lēmumi, lai apturētu valsts straujo tuvošanos bankrota slieksnim. Tikai kopā ar Jums un tikai zinot, ka uz mums paļaujas, cer un tic, mēs varējām būt stipri un nosargāt Latviju no ekonomiski un politiski bankrotējušas valsts reputācijas.

Paldies tiem, kas teikuši, sūtījuši, vēlējuši un domājuši labu, kas stiprinājuši pārliecībā, ka esam uz pareizā ceļa. Cilvēciskais atbalsts, rokasspiediens vai stipri vārdi nereti ir bijis tieši tas, kas politiķim visvairāk vajadzīgs, kas atjauno spēkus un neļauj pagurt.

Vēlēšanas ir mūsu eksāmens, atskaites punkts un jauna darba cēliena sākums, kura laikā vēlētāju atbalsts un uzticība būs ne mazāk nozīmīga kā līdz šim. Mēs zinām, ka nekas vēl nav beidzies un nekas vēl nav pilnīgi padarīts. Latvija ir nostājusies uz pareizā ceļa, bet pa to vēl kādu laiku jāiet, līdz būs sasniegts izvirzītais mērķis.
Mūsu mērķis ir eiropeiska, nacionāla un pārtikusi Latvija, kuras pilsoņi uzticas valstij un varai, kur politiku nosaka atbildīgs vēlētājs, nevis korumpēts politikānis!

Paldies, un būsim vienoti arī turpmāk!

 

Valdis Dombrovskis,
Apvienības „Vienotība” Ministru prezidenta amata kandidāts