Dzirkstele.lv ARHĪVS

Seši horoskopa pāri, kuriem lemts būt kopā

Anna Bērziņa

2018. gada 21. septembris 20:59

3375
Seši horoskopa pāri, kuriem lemts būt kopā

Astrologi apgalvo, ka ir vairākas zodiaka zīmju kombinācijas, kas burtiski iemieso dižas kaislības, pilnīgas attiecības, no kurām neiespējami izvairīties un to arī nevajag darīt!

1. Auns un Svari
Tiklīdz šīs divas zīmes ierauga viena otru, manāmas dzirksteles, kas lido uz visām pusēm. Auna magnētiskā, mežonīgā enerģija un Svaru smalkais valdzinājums rada neticamu ķīmiju.

Šajās idilliskajās attiecībās problēmas iespējamas tad, kad Aunu sāks kaitināt Svaru smalkās manieres un dzīve pēc noteikumiem. No otras puses, Svari centīsies “civilizēt” savu partneri.

2. Vērsis un Skorpions
Kad tiekas maigais Vērsis un kaislīgais Skorpions, nevienam nav pa spēkam apturēt starp šīm zodiaka zīmēm dzimstošās kaislības! Kad šīs divas horoskopa zīmes sāk attiecības, viņi ir nepiesātināmi, bet nejauši konflikti tāpat ir neizbēgami!

Skorpionam ir neticami ātrs dzīves temps, un Vērsis no tā var nogurt, savukārt Skorpionu var kaitināt Vērša pasivitāte.

Viss var atkal kļūt labi, ja Skorpions ievirzīs savu temperamentu, lai tiktos ar draugiem vai nodotos kādam vaļaspriekam.

3. Dvīņi un Strēlnieks
Šo divu zīmju savstarpējā pievilcība nav tikai fiziska, tā atspoguļo arī garīgu saikni. Zinātkārie Dvīņi un filozofiskais Strēlnieks no sirds izbauda savstarpējas sarunas.

No otras puses, viszinīgais Strēlnieks var kaitināt Dvīni, kamēr Strēlnieku var mulsināt Dvīņu bezrūpība un nosliece uz baumošanu. Šo problēmu pāris var atrisināt, kaut ko kopā darot, piemēram nododoties ceļošanai.

4. Vēzis un Mežāzis
Vēža jutekliskums un Mežāža spēks ir nereāli kaislīga savienība! Tomēr Mežāzis nespēj atbrīvoties no atturīguma un vēsuma, kas var ievainot Vēža jūtīgo sirdi. Mežāzim šad un tad der atcerēties, ka viņš nav tikai partneris, bet gan romantisks partneris.

5. Lauva un Ūdensvīrs
Visuma karalis Lauva nespēj turēties pretī brīvdomātājam Ūdensvīram, kas atzīst tikai pats savu autoritāti. Ūdensvīra brīvais gars iedvesmo Lauvu, bet Lauvas neiedomājamā harizma saista Ūdensvīru vairāk par visu pasaulē.

Tomēr Lauvas pārliecīgā vēlme atrasties uzmanības centrā un pastāvīgā Ūdensvīra sociālo vienošanos ignorēšana var radīt problēmas. Ja šis pāris vēlas saglabāt attiecības, viņiem jāmeklē to risinājums savās mājās, tālu no visiem pārējiem.

6. Jaunava un Zivis
Jaunavai patīk kārtība, bet Zivis noraida rutīnu – tas ir pietiekami, lai pretējie poli pievilktos!

Sagatavots pēc “Esotericblog”