Dzirkstele.lv ARHĪVS

Horoskops oktobrim. Kā veiksies mīlestībā visām zodiaka zīmēm?

Anna Bērziņa

2018. gada 30. septembris 22:41

2709
Horoskops oktobrim. Kā veiksies mīlestībā visām zodiaka zīmēm?

Vasara paskrējusi, un rudens ir pilnā krāšņumā. Dienas kļūst īsākas un aukstākas. Tieši tagad, tumšajos un drēgnajos rudens vakaros, tik ļoti gribas, lai kādas mīļas un siltas rokas tevi apskauj un sasilda. Bet ko ikvienam no mums mīlestības jomā sola oktobris? Uzzini šajā horoskopā!

Auns

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Aunam iesaka nedzīties pēc ideāla, bet dāvāt savas jūtas tam, kas ir blakus. Tu būsi bezgalīgi laimīgs personiskajā dzīvē, ja neidealizēsi partneri. Mīli viņu tādu, kāds viņš ir. Oktobrī Auni tuvu cilvēku neatstās grūtā situācijā. Jo iejūtīgāk un maigāk tu attieksies pret iemīļoto, jo vairāk saņemsi pretī. 

Oktobra mīlestības horoskops sievietei Aunam prognozē ne mazums šķēršļu ceļā uz laimīgu personisko dzīvi. Tavs izredzētais izrādījies pavisam ne tāds, kā tu viņu iedomājies. Kur palicis sākotnējais maigums un iejūtība? Pat tad tu pastāvīgi iesi uz kompromisu pirmā, diez vai oktobrī tas mainīs situāciju. Sievietei Aunam vajag salikt prioritātes un izlemt, vai turpināt nogurdinošās attiecības. 

Oktobra mīlestības horoskops vīrietim Aunam paredz tik daudz darba, ka būs grūti atvēlēt pat pāris stundu randiņam ar izredzēto. Šādas aizņemtības dēļ tev var izveidoties dienesta romāns. Vīrietim Aunam var arī atjaunoties senas mīlestības attiecības, kas tika pārtrauktas viņa iniciatīvas dēļ. 

Vērsis

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Vērsim neiesaka izrādīt spēku attiecībā pret partneri. Runa nav par fizisku, bet garīgu tirāniju. Ja tu neatlaidīgi tiecies pēc līderības, tas var negatīvi ietekmēt jūsu savstarpējās attiecības. Oktobrī Vērsim vajag biežāk piekāpties tam, ko viņš mīl, nevis izdarīt uz viņu morālu spiedienu. Daudzi Vērši oktobrī izlems atgriezties pie bijušajiem mīļotajiem. Vientuļie Vērši oktobrī satiks cilvēku, kas ir tuvs garīgi un dzīves uzskatu ziņā. 

Oktobra mīlestības horoskops sievietei Vērsim iesaka izrādīt gādību un maigumu attiecībā pret izredzēto. Jo tu esi atbildīga par to, ko esi pieradinājusi. Nemēģini pārveidot mīļoto vīrieti pēc sava ģīmja un līdzības, jo tas ir veltīgi. Oktobrī Vērsim gaidāms patīkams ceļojums kopā ar iemīļoto. Strīdi var izcelties tukšā vietā, bet gudrs lēmums, visticamāk, visu mainīs.

Oktobra mīlestības horoskops vīrietim Vērsim neiesaka demonstrēt atsvešinātību un vienaldzību pret izredzēto. Pat tad, ja esat sastrīdējušies, tik un tā esi maigs un ne pārāk kategorisks. Oktobrī vīrietim Vērsim labāk nomainīt dusmas pret labvēlību, bet greizsirdībai vispār nedot vaļu. 

Dvīņi

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Dvīņiem sola nenoteiktību jūtās un vēlmi visu krasi izmainīt. Ja parādījusies iespēja sākt mīlas romānu, vispirms painteresējies, kādas zodiaka zīmes pārstāvis ir šis cilvēks. Ja viņš pieder pie kādas no Gaisa vai Ūdens zīmēm, ar viņu rudens vakaros nebūs garlaicīgi. Ar Zemes zīmēs dzimušajiem Dvīņiem labāk neveidot attiecības – diez vai tās pāraugs draudzībā vai mīlestībā. 

Oktobra mīlestības horoskops sievietēm Dvīņiem iesaka nezaudēt galvu attiecību dēļ. Pat tad, ja tu patiesi mīli vīrieti, sākumā vajag viņu labi iepazīt, bet tikai pēc tam būvēt nākotnes plānus. Ja tavam partnerim vissvarīgākais ir darbs, tad ar oficiālu laulību labāk nogaidīt. Dvīņiem kopā ar izredzēto oktobrī nāksies bieži iziet sabiedrībā, tāpēc parūpējies ne tikai par savu, bet arī par viņa garderobi. 

Oktobra mīlestības horoskops vīriešiem Dvīņiem sola brīnišķīgus romantiskus vakarus vienatnē ar izredzēto. Tu beidzot sapratīsi, ka esi saticis to, kuru ilgi meklēji ļaužu plūsmā. Lai nesagrautu skaistās attiecības, vīriešiem Dvīņiem vajag atcerēties par romantiku un pārsteigumiem. 

Vēzis

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Vēzim sola romantiskas tikšanās, kas pāraugs stiprās un uzticamās attiecībās. Ja tu pagaidāms esi vientuļš, tad tev nevajadzēs izrādīt pat iniciatīvu – viss atrisināsies pats par sevi. Sievietes Vēži bez pielūdzējiem un aplidotājiem oktobrī noteikti nepaliks. Tikai atceries - tuvās attiecībās nepieļauj tādas īpašības kā greizsirdība, aizdomīgums un aizvainojums. Humora izjūta palīdzēs Vēzim pārvarēt mīlestības jomā daudzas nepatikšanas. 

Oktobra mīlestības horoskops sievietei Vēzim neiesaka steidzināt notikumus personiskajā dzīvē. Lai viss iet savu gaitu, nevis tā, kā tu esi iecerējusi. Mazāk domā par to, ka mīlestībā viss var sabrukt, bet vairāk radi un veido. Oktobrī sieviete var doties braucienā kopā ar mīļoto cilvēku. Tas būs neaizmirstams laiks, kad jūtas vienam pret otru uzliesmos ar jaunu spēku. 

Oktobra mīlestības horoskops vīrietim Vēzim prognozē mēnesi, kad viņš nonāks tuvinieku ietekmē. Viņiem nepatīk tava izredzētā, kā dēļ notiks pastāvīgi strīdi un konflikti. Ja oktobrī vīrietis Vēzis ies sveša viedokļa pavadā, tad paliks viens un uz ilgu laiku. 

Lauva

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Lauvam iesaka mazāk laika veltīt sev, bet parūpēties par tuvu cilvēku. Tev taču patīk, ja tevi uzslavē, samīļo un lolo? Tātad arī savam izredzētajam sniedz šādu pozitīvisma un spilgtu emociju virpuli. Lauva oktobrī nonāks svarīgas un liktenīgas izvēles priekšā – palikt kopā ar mīļoto cilvēku vai šķirties. Tikai neklausies draugu un tuvinieku ieteikumos. Personīgajā dzīvē padomdevēji nav vajadzīgi. 

Oktobra mīlestības horoskops sievietei Lauvai iesaka nedaudz atvēsināt savu degsmi. Dažkārt mīlestībā gribas mieru un stabilitāti. Ja sieviete Lauva sāks pārāk aktīvi uztiept savu viedokli partnerim, tad diez vai viņš ar to samierināsies. Oktobrī iespējami bieži strīdi, attiecību skaidrošana un greizsirdības uzplūdi. Ja ir iespēja ar mīļoto cilvēku palikt draudzīgās attiecībās, tad sievietei Lauvai tā arī vajag rīkoties. 

Oktobra mīlestības horoskops vīrietim Lauvam iesaka akcentēt uzmanību uz savu ārieni. Ja gribi iekarot iepatikušos dāmu, tad atjauno garderobi, aizej pie friziera un nomet lieko svaru. Vīrietis Lauva pats ievēros, kā ir mainījies un piesaista sev sieviešu skatienus. 

Jaunava

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Jaunavai paredz vilšanos saistībā ar izredzēto. Jūsu attiecības ir nonākušas strupceļā, bet savstarpēju sapratni sasniegt kļūst arvien grūtāk un grūtāk. Klausi savai sirdij un dari, kā tā liek. Oktobrī Jaunavu gaida jaunas tikšanās, neaizmirstami randiņi un pastaigas mēness gaismā. Iespaidu būs pietiekami daudz, tāpēc nav iemeslu skumt. 

Oktobra mīlestības horoskops sievietei Jaunavai sola nevis vienkārši spilgtu romānu, bet piedāvājumu stāties laulībā. Pielūdzēju jūra, iziešana sabiedrībā un greznas dāvanas – tas viss tevi gaida oktobrī. Galvenais – pati izlem, ko tu gaidi un pēc kā tiecies personiskajā dzīvē. Jaunavu oktobrī gaida nopietns darbs ar sevi un pieļautajām kļūdām. Nevajag izteikt izredzētajam pretenzijas par to, kur viņš absolūti nav vainīgs. 

Oktobra mīlestības horoskops vīrietim Jaunavai iesaka turēt savu temperamentu pieklājības rāmjos. Greizsirdība pret partneri ir nepamatota, bet tava nevajadzīgā kritizēšana var izraisīt attiecību izjukšanu. Oktobrī vīrietim Jaunavai labāk tērēt laiku iemīļotajam hobijam, nevis skaidrot attiecības ar otro pusīti. 

Svari

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Svariem sola daudz pārdzīvojumu, ciešanu un asaru. Taču to visu tev palīdzēs pārdzīvot tuvi draugi, kuri ne tikai dos gudrus padomus, bet arī iepazīstinās ar interesantu cilvēku. Tikai Svariem nav vēlams uzgāzt viņam visas savas problēmas, citādi viņi zaudēs uzticamu draugu. Oktobrī tev nevajag būvēt ilūzijas un dzīvot gaidās. Lai Svari saknē izmainītu personisko dzīvi, vajag uzņemties lielāku iniciatīvu. 

Oktobra mīlestības horoskops sievietei Svariem prognozē daudz uzmanības pierādījumu no pretējā dzimuma puses. Pastāv liela iespēja, ka oktobrī tev sāksies skaists romāns, kas liks aizmirst visas bijušās aizraušanās. 2018.gadā kāds turīgs kavalieris apbērs sievieti Svarus ar dāvanām, pārsteigumiem un piedāvājumiem. 

Oktobra mīlestības horoskops vīrietim Svariem iesaka būt komunikablākam un kontaktēties ar atklātu smaidu. Vēl jo vairāk tāpēc, ka līdz šim tu biji drūmā noskaņojumā un skumi, ka tava personiskā dzīve nekādi neveidojas. Oktobrī viss atkarīgs no pašiem Svariem. Jebkura dāma atbildēs tev “jā”, ja tu galanti viņu aplidosi. 

Skorpions

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Skorpionam sola brīnišķīgas izredzes uz mīlestību, kuras vēlams nepalaist garām. Ja tu nodosies tikai karjerai, tad tā arī paliksi viens. Skorpions oktobrī var satikt cilvēku, kas visvairāk citos ciena punktualitāti. Ja tev piemīt šāda īpašība, starp jums izveidosies lieliskas attiecības. Skorpionu oktobrī gaida romantiska tikšanās ar partneri no ārzemēm. 

Oktobra mīlestības horoskops sievietei Skorpionam paredz grūtu izvēli starp diviem kavalieriem. Izej šo pārbaudījumu cieņpilni un pacenties uzvesties taktiski. Oktobrī tev savu mīlas noslēpumu tev uzticēs draudzene. Izredzētais pastāvīgi būs greizsirdīgs pret sievietes Skorpiona pielūdzējiem, kas pulcēsies pie viņas mājas ar rožu pušķiem. Ko lai dara, ja tu esi tik pievilcīga? 

Oktobra mīlestības horoskops vīrietim Skorpionam iesaka nodemonstrēt iemīļotajai savas stiprākās rakstura puses, piemēram, apņēmību, pārliecību un nesavtību. Tikai neizturies pret izredzēto kā īpašnieks. Vīrietim Skorpionam vajag cienīt savas iemīļotās viedokli un izvēli. 

Strēlnieks

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Strēlniekam iesaka meklēt jaunus gājienus un oriģinālus paņēmienus personiskajā dzīvē. Ja tu darbojies pēc veciem principiem, tad arī negaidi, ka tavs liktenis kardināli mainīsies. Oktobra vidū iespējama nejauša romantiska tikšanās, kas sagrozīs Strēlniekam galvu. Tev gribēsies ne tikai uzreiz atzīties mīlestībā, bet arī apprecēties. Galvenais – 2018.gadā kontrolē savas emocijas, bet no dienesta romāniem atturies.

Oktobra mīlestības horoskops sievietei Strēlniekam paredz tenkas aiz muguras. Iespējams, vaina tajā, ka tu pati pārāk daudz stāsti draudzenēm un kolēģēm par savu personisko dzīvi. Ceļojuma laikā tu piedzīvosi mīlestības dēku, kas paliks atmiņā uz daudziem gadiem. Sievietei Strēlniekam oktobrī vairākkārtīgi nāksies taisnoties mīļotā vīrieša priekšā. Viņš ir ļoti greizsirdīgs uz tavu darbu.

Oktobra mīlestības horoskops vīrietim Strēlniekam neiesaka ieklausīties draugu padomos, ja jautājums ir par iemīļotās izvēli. Lai sirds pasaka tev, kas ir cienīgs tavas mīlestības un uzmanības, bet no kā labāk šķirties. Atklāsmes mīlestības jomā vīrietim Strēlniekam piešķirs pārliecību par sevi.

Mežāzis

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Mežāzim iesaka pret visu attiekties mierīgi un filozofiski. Ja personiskā dzīve nekādi neveidojas, meklē problēmas cēloni sevī. Iespējama pagaidu atšķirtība no tuva cilvēka, taču tā tikai nostiprinās jūsu attiecības. Vientuļie Mežāži oktobrī dedzīgi meklēs savu otro pusīti. Bet tu taču zini, ka mīlestība atnāk pēkšņi, nevis pēc nospraustā plāna. Ja Mežāzis iepazīsies ar Svariem, tas sola mīlestību un savstarpēju sapratni. Tiesa, no Jaunavām tev oktobrī ir jāturas pa gabalu. 

Oktobra mīlestības horoskops sievietei Mežāzim sola ne mazums satraukumu un pārdzīvojumu mīlas frontē. Ja tu atradīsi pieeju savam partnerim, tad vairs neviens jūs nevarēs izšķirt. Oktobrī sievietei Mežāzim laulību piedāvājumu var izteikt vīrietis, kas ir daudz jaunāks par viņu. Šajā gadījumā atceries sakāmvārdu – mīlestībai visi vecumi der. 

Oktobra mīlestības horoskops vīrietim Mežāzim sola romantisku mēnesi, kad pielūdzēju būs daudz un pārliecība par sevi nepievils. No pārmērīgas piekasīšanās un greizsirdības lēkmēm labāk izvairīties. Šāda attieksme oktobrī var tikai sabojāt mīlas attiecības. 

Ūdensvīrs

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Ūdensvīram prognozē liktenīgu tikšanos. Jauniepazīts un saskarsmē ļoti interesants cilvēks burtiski sagriezīs kājām gaisā tavu dzīvi. Jūsu attiecības būs ilgstošas un patiesas. Ja Ūdensvīrs izlems izveidot ģimeni, tas būs gudrs un pareizs lēmums. Ņem vērā, ka vieglprātīgi sakari oktobrī var novest tikai pie nepatīkamām sekām. 

Oktobra mīlestības horoskops sievietei Ūdensvīram iesaka iesniegt laulību reģistrācijas pieteikumu un plānot kāzu datumu. It īpaši, ja iemīļotais jau vairākkārtīgi izteicis tev laulību piedāvājumu. Vairāki Ūdensvīri – tieši otrādi – sāpīgi pārdzīvos attiecību izjukšanu. Tā iemesls var būt abpusēja nespēja pieņemt vienam otrā zināmas rakstura īpašības. 

Oktobra mīlestības horoskops vīrietim Ūdensvīram iesaka biežāk rīkot iemīļotajai svētkus. Tās var būt romantiskas vakariņas vai teātra apmeklējums. Ja Ūdensvīrs savai izredzētajai kļūs ne tikai par mīļāko, bet arī uzticamu draugu, tas būs īstais ceļš uz laulības noslēgšanu. Brauciens oktobra nogalē daudz ko mainīs Ūdensvīra liktenī. 

Zivis

2018.gada oktobra mīlestības horoskops Zivīm paredz galvu reibinošu tikšanos ar cilvēku, kuru tās, šķiet, gaidījušas daudzus gadus. Pat pašas prātīgākās un apdomīgākās Zivis ies jūtu pavadā. Ja tev jau ir iemīļotais cilvēks, tad tu kopā ar viņu ienirsi kaisles un maigu atzīšanos ūdenskritumā. Oktobrī tev sakārosies sauli un siltumu, tāpēc slēpt savas jūtas no izredzētā tu negrasies. 

Oktobra mīlestības horoskops sievietei Zivīm sola romantisku iepazīšanos, kas nebūs ilga, bet atstās dvēselē spilgtas un dziļas pēdas. Daudzas Zivis – tieši otrādi – gribēs atgriezties pagātnē un pašas piezvanīs bijušajam iemīļotajam. Oktobrī tev vajag rēķināties ar iemīļotā vīrieša viedokli un vēlmēm, citādi viņš uzskatīs tevi par egoisti un apvainosies. 

Oktobra mīlestības horoskops vīrietim Zivīm iesaka nenest upurus tādas sievietes dēļ, kas nav viņa cienīga. Cieni sevi, kā arī mākslīgā veidā neizdomā grūtības personiskajā dzīvē. Ja oktobrī vīrietis Zivis gribēs saknē mainīties mīļotās sievietes dēļ, tad šāda rīcība ir uzmanības un aplausu vērta. 

Avots: “Astroruk”