Dzirkstele.lv ARHĪVS

Neskrien naudai pakaļ, ej tai pretī. Novembra karjeras un finanšu horoskops visām zodiaka zīmēm

Anna Bērziņa

2018. gada 27. oktobris 17:00

2067
 Neskrien naudai pakaļ, ej tai pretī. Novembra karjeras un finanšu horoskops visām zodiaka zīmēm

Nemanot ir pienācis novembris, un daba gatavojas ziemas miegam. Taču arī šajā laikā neaprimst cilvēku kaislības, vēlme kļūt turīgākiem un pacelties augstāk pa karjeras kāpnēm. Kāds tev būs šis mēnesis? Vai nopelnīsi vairāk? Vai iegūsi augstāku amatu? Atbildes uz šiem jautājumiem meklē šajā karjeras un finanšu horoskopā!

 

Auns

Aunam 2018.gada novembrī vajag noteikti pabeigt visus aizsāktos darbus. Ja tu atstāsi kaut ko nerealizētu, vaino pats sevi. Pacenties paņemt atelpu, citādi mēneša beigās sajutīsi nogurumu un apātiju. Lai gan pārmērīgi atslābināties un nodoties slinkumam novembrī Aunam arī nav ieteicams. No tevis ir atkarīgs daudz kas – karjera, nauda un reputācija. Neiedomājies riskēt, citādi paliksi ar tukšu maku. Apkārt ir daudz krāpnieku, kuri sapņo iedzīvoties uz Auna rēķina.

 

Novembra karjeras horoskops sievietei Aunam neiesaka iesaistīties strīdā ar priekšniecību. Esi uzmanīga, rīkojoties ar citu cilvēku naudu, citādi tevi apsūdzēs zādzībā vai mahinācijās. Novembrī Aunam jābūt uzmanīgam parakstot dokumentus, īpaši tos, kas attiecas uz nekustamā īpašuma pārdošanu.

 

Novembra karjeras horoskops vīrietim Aunam rekomendē atdot visus parādus un neaizņemties naudu pat galējas nepieciešamības gadījumā. Kas attiecas uz kredītu, tad centies nomaksāt to pilnībā. Novembrī Aunam var parādīties problēmas ar nodokļiem. Gudrs drauga padoms palīdzēs tev atrisināt daudzus jautājumus, taču – lai gūtu panākumus, tev jākļūst mērķtiecīgākam.

 

Vērsis

2018.gada novembra karjeras horoskops Vērsim sola daudz rutīnas darbu un bezjēdzīgas pārrunas ar partneriem. Ja attieksies pret visu filozofiski, tad varēsi pārvarēt grūtības. Atmosfēra darba kolektīvā ir saspīlēta, tāpēc Vērsim nevajag uzprasīties uz nepatikšanām. Novembrī centies atrast atbalstu, jo tu viens pats nespēj visu krasi izmainīt. Finanses vajag tērēt bērnu apmācībai. Ja nolemsi nodarboties ar privāto biznesu, tad iepriekš sagatavo visus tam nepieciešamos dokumentus.

 

Sievietei Vērsim novembrī vajag it visā balstīties uz uzņēmuma vadītāja padomiem. Ja radīsies grūtības ar naudu, tad aizņemies to no draugiem vai radiniekiem. Darbā Vērsim var izveidoties mīlas romāns, tāpēc piesardzība vārdos un rīcībā nenāks par ļaunu. Naudas tēriņi būs saistīti ar sadzīves jautājumiem, braucieniem un tuvinieku ārstēšanu.

 

Novembra karjeras horoskops vīrietim Vērsim prognozē mierīgu un garlaicīgu atmosfēru darbā. Ja iestāsies krīze naudas ziņā, tad atrodi piepelnīšanās iespēju internetā. Vīrietim Vērsim vajag rēķināties ar citu darbinieku viedokli, citādi karjeras kāpumu viņam novembrī neredzēt.

 

Dvīņi

2018.gada novembra karjeras horoskops Dvīņiem iesaka pielikt maksimālas pūles, lai gūtu panākumus. Ja tev piedāvās paaugstināt kvalifikāciju, tad piekrīti nedomājot. Novembrī Dvīņi iegūs perspektīvu amatu, pret kuru vajag attiekties atbildīgi un nopietni. Tavas ļoti izteiktās ambīcijas var radīt acīmredzamu nepatiku konkurentos. Novembrī Dvīņi saņems dārgas dāvanas no tuviniekiem un draugiem.

 

Novembra karjeras horoskops sievietei Dvīņiem prognozē labu finanšu stāvokli. Tu izrādīsi savu neordinārismu visā, pie kā ķersies klāt. Novembrī sievietē Dvīņos ieklausīsies ne tikai pieredzējuši kolēģi, bet arī priekšniecība. Tev nāksies darīt to, kas ir pretējs vēlmēm, taču esi savaldīga emocijās. Pirkumu ziņā tev vajag ņemt vērā tuvinieku viedokli.

 

Vīrietim Dvīņiem novembrī būs grūti sakārtot finanšu situāciju, tāpēc iespējamas vilšanās, aizvainojumi un pat depresija. Pacenties darīt visu patstāvīgi, tad pieaugs gan tava autoritāte, gan nauda ienāks kontā. Mēneša beigās attiecības ar kolēģiem saasināsies, taču atrisināt situāciju palīdzēs ietekmīgs draugs.

 

Vēzis

Vēzim novembrī gaidāms darbs ar dokumentāciju. Tu pilnīgi ieslīgsi atskaišu un debeta lietās. Taču viss tavs darbs nebūs veltīgs, tāpēc apbruņojies ar pacietību un nesūdzies par likteni. Novembra beigās Vēzis saņems tik labu algu, ka varēs pat atļauties atpūtu Kanāriju salās. Ja tu nodarbojies ar personisko biznesu, vajag būt ārkārtīgi uzmanīgam. Konkurenti nesnauž, bet tavs entuziasms ir aprimis.

 

Novembra karjeras horoskops sievietei Vēzim prognozē panākumus profesionālajā jomā. Taču – lai tos gūtu, tev nāksies bieži braukāt pa valsti, kā arī parakstīt daudz līgumu un kontraktu. Iemesli pierādīt savu taisnību Vēzim novembrī vienmēr atradīsies, taču ņem vērā, ka katram spēkam ir savs pretspēks. Radošas personības novembrī ne tikai lidināsies mākoņos, bet arī droši īstenos savas idejas.

 

Novembra karjeras horoskops vīrietim Vēzim sola lielisku materiālo stāvokli. Visi tavi projekti atmaksāsies, bet priekšnieks tevi iecels par savu vietnieku. Viens svarīgs nosacījums novembrī – neparaksti dokumentus bez rūpīgas pārbaudes, citādi tas nāks par sliktu tavai karjerai.

 

Lauva

2018.gada novembra karjeras horoskops Lauvam sola smagu nastu, kad nāksies uzlabot attiecības kolektīvā. Daudzi darbinieki gribēs pierādīt savu taisnību, kas tev pamatīgi nepatiks. Novembrī ieklausies tajā, ko saka priekšnieks. Ja kļūsi par viņa “labo roku”, tad vēl šogad vari cerēt uz karjeras kāpumu. Pildi savu darbu mierīgi, tad drīz vien pamanīsi pozitīvus rezultātus un savas autoritātes nesatricināmību.

 

Sievietei Lauvai novembrī izdosies pārvilināt konkurentus savā pusē. Tie, kas vēl nesen tevi apskauda un lika sprunguļus riteņos, izrādīsies lojāli un uzticami biznesa partneri. Uz lielu naudu sieviete Lauva novembrī var necerēt, taču nopietnas finanšu grūtības šogad nav gaidāmas. Mēneša beigās paredzami tēriņi radinieku vajadzībām.

 

Novembra karjeras horoskops vīrietim Lauvam prognozē finanšu grūtības. Taču stipri pārdzīvot to nevajag. Lauva jau ir sasniedzis tādu meistarības līmeni, kuru neviens un nekas nespēs salauzt. Visas domstarpības darbā novembrī atrisināsies. Negaidīts lietišķais piedāvājums būs ne tikai izdevīgs, bet arī interesants.

 

Jaunava

2018.gada novembra karjeras horoskops Jaunavai iesaka kārtīgi pastrādāt, lai sasniegtu kaut ko būtisku. Pat tad, ja kolēģi un priekšniecība pilnībā nokritizēs tavus jaunos projektus un ģeniālās idejas, nebēdājies. Jaunavai vajag apbruņoties ar pacietību un neatlaidīgi censties īstenot plānus. Novembrī tev izdosies pierādīt sava viedokļa pareizību, tāpēc mēneša beigās vari rēķināties ne tikai ar prēmiju, bet arī paaugstinājumu amatā.

 

Novembra karjeras horoskops sievietei Jaunavai iesaka paaugstināt zināšanu līmeni. Tu vari iet mācīties vai atrast papildu piepelnīšanās iespējas. Ja Jaunava izlems ieguldīt naudu kādā uzņēmumā, tad tikai ar lieliem procentiem. Pirkumiem novembris ir veiksmīgs mēnesis, tāpēc vari atļauties iegādāties aksesuārus, apģērbu un izmantot pat dārga kosmetologa pakalpojumus.

 

Vīrietim Jaunavai novembrī nav vēlams tērēt naudu lietām, kas pēc tam vienkārši gulēs plauktā. Karjerai tu vēl neesi nobriedis, bet jau šogad vari radīt pamatu profesionāliem sasniegumiem. Ģimenes nodrošināšanai vīrietim Jaunavai būs vajadzīgs vēl viens darbs. Tu noteikti to atradīsi mēneša beigās, ja vērsīsies pēc palīdzības pie draugiem.

 

Svari

2018.gada novembrī Svariem būs grūti noskaņoties darbam. Tevi apgrūtina parādi, kredīts un daudzas citas finanšu nedienas. Ja saņemsi sevi rokās un pārstāsi žēloties par likteni, tad viss ātri normalizēsies. Vismaz darbu un interesantu ideju Svariem novembrī būs daudz. Pagaidām vēl nav pienācis laiks, lai rakstītu iesniegumu par atvaļinājumu. Labāk izveido komandu no uzticamiem partneriem un īsteno to, ko biji izdomājis vēl pirms pāris mēnešiem. Jebkuri darījumi un kontrakti šogad Svariem būs veiksmīgi.

 

Novembra karjeras horoskops sievietēm Svariem iesaka vairāk komunicēt, tikties un izveidot lietišķas iepazīšanās. Viss pašlaik ir atkarīgs no tavas prasmes iet uz kompromisu un dabas doto šarmu. Ja novembra vidū sieviete Svari saņems lielu peļņu, nevajag to tērēt skaistiem un nelietderīgiem “grabuļiem”. Drīzumā finanses noderēs mājokļa vai automašīnas iegādei.

 

Novembra karjeras horoskops vīrietim Svariem prognozē stabilitāti naudas jomā, bet ar priekšniecību viņam nekādi neizdodas atrast kopēju valodu. Tu pastāvīgi strīdies un uzmācies ar saviem priekšlikumiem. Novembrī tev labāk noformēt savu uzņēmējdarbību un sākt “brīvo” peldējumu biznesa okeānā.


Skorpions

Novembra karjeras horoskops Skorpionam sola nelielas saķeršanās ar priekšniecību. Tādēļ novembra vidū Skorpionu pārņems depresīvs stāvoklis un slinkums. Ar naudu viss būs kārtībā, tāpēc šajā jomā pārdzīvojumi nav gaidāmi. Ja ir iespēja, šomēnes paņem atvaļinājumu. Vēl jo vairāk tāpēc, ka īpaši karjeras lēcieni un jauni plāni tev šogad nav gaidāmi.

 

Sievietei Skorpionam novembrī vajag ieviest savas idejas ražošanā. Ja priekšniecība ir devusi savu piekrišanu, tad nevienu citu vairāk neklausi. Novembra vidū sievietei Skorpionam atdos iespaidīgu parādu ar procentiem. Tu atļausies sev šopingu un dāvanas tuviem cilvēkiem. Zināmi tēriņi būs saistīti ar ceļojumiem un izklaidēm, taču šajā ziņā vajag ievērot mēru un būt prātīgai.

 

Novembra karjeras horoskops vīrietim Skorpionam sola grūtu stāvokli ar naudu, kas iedzīs viņu lielā depresijā. Lai gan pasaule nav bez labiem cilvēkiem. Jau mēneša vidū vīrietis Skorpions saņems materiālu atbalstu no ietekmīga cilvēka. Novembrī tev vajag vairāk strādāt komandā, nevis vienam. Nav vēlams piedalīties masu pasākumos.

 

Strēlnieks

2018.gada novembra karjeras horoskops Strēlniekam sola tik daudz patīkamu pārsteigumu, ka viņš no priekiem gavilēs. Tu saņemsi augstu amatu un labu algu, kā arī varēsi atvērt savu uzņēmumu. Galvenais – nepārslogo sevi ar darbu un kontrolē biznesā katru soli. Novembrī panākumi pie Strēlnieka var atnākt no negaidītas puses. Tuvs draugs piedāvās abpusēji izdevīgu sadarbību. Iepriekš izplāno savu budžetu novembrim, lai naudu neiztērētu nelietderīgām lietām.

 

Novembra karjeras horoskops sievietei Strēlniekam sola mierīgu un stabilu stāvokli gan kolektīvā, gan naudas ziņā. Tev visa būs gana, kas iepriecina un iedvesmo. Novembrī sieviete Strēlnieks ne mazums līdzekļu iztērēs labdarības fondiem, bet daļu naudas noguldīs bankā.

 

Vīrietim Strēlniekam novembrī ir jābūt ārkārtīgi ekonomiskam, lai saglabātu pārticību ģimenē. Pat tad, ja kāds vilinās tevi uz avantūrām un šaubīgiem kapitālieguldījumiem, nepiekrīti. Strēlniekam nevajag izaicināt likteni un izmantot nelikumīgus iedzīvošanās veidus. Viegla nauda tev neatnesīs laimi.

 

Mežāzis

2018.gada novembrī Mežāzim izveidosies tik brīnišķīgs finanšu stāvoklis, ka viņam sagribēsies uzkrāt “nepieklājīgi” lielu naudas summu. Tiesa, ar priekšnieku Mežāzis nedaudz saķildosies, taču drīzumā izlems iet uz kompromisu. Ja ir vēlēšanās un iespējas, novembrī apgūsti jaunu profesiju. Tas sniegs tev daudz perspektīvu nākotnē, it īpaši, ja esi nomērķējis uz karjeras izaugsmi.

 

Novembra karjeras horoskops sievietei Mežāzim prognozē grūtu cīņu ar skauģiem un nelabvēļiem. Pašlaik tu esi “zirgā”, tāpēc daudzi nevar ar to samierināties. Ja tu gribi mainīt savu nodarbošanos, tad dari to novembra vidū. Radinieki novembrī lūgs sievietei Mežāzim materiālu palīdzību. Ja tu pati šogad plāno lielus pirkumus, neaizdod visu sakrāto naudu.

 

Novembra karjeras horoskops vīrietim Mežāzim neiesaka “iedzīvoties” kredītos un aizņemties naudu pat no tuviem cilvēkiem. Tavs finanšu stāvoklis pagaidām nav tik labs kā varētu vēlēties. Taču novembra beigās Mežāzis saņems peļņu no projektiem, par kuriem jau bija aizmirsis. Bet tu taču tos paveici kvalitatīvi, vai ne tā? Priekšniecība tavu darbu novērtēs pienācīgi.

 

Ūdensvīrs

Novembra karjeras horoskops Ūdensvīram sola lielu dažādību un spilgtus notikumus profesionālajā sfērā. Tu varēsi padalīties ar savām idejām ar priekšniecību, kas savukārt par tām informēs augstāk stāvošu vadību. Novembra beigās tavs darbs tiks novērtēts pēc nopelniem. Ūdensvīrs varēs atdot parādus un pat iegādāties vērtīgas dāvanas tuviem cilvēkiem. Centies realizēt sevi radošos projektos, tad nākotnes perspektīva kļūs tev redzamāka un noturīgāka.

 

Sievietei Ūdensvīram novembrī sagribēsies tik krasi pacelties pa karjeras kāpnēm, ka savā ceļā viņa neievēros pat tuvus draugus. Iespējams, tev pagaidām vajadzētu samierināties ar mazumiņu? Pārticība pieaugs, īpaši, ja tu ieguldīsi darbā spēkus un prāta spējas. Naudas tēriņi novembrī būs saistīti ar mācībām, lietišķiem pasākumiem un jauna datora iegādi.

 

Novembra karjeras horoskops vīrietim Ūdensvīram iesaka noformēt kredītu vai aizņemties naudu, ja izveidosies grūta situācija. Nepārdzīvo, tu varēsi visu naudu atdot laikā. Novembrī neiedomājies kritizēt priekšnieku, citādi tu būsi pirmais nežēlastībā kritušo sarakstā.

 

Zivis

2018.gada novembra karjeras horoskops Zivīm iesaka kļūt centīgākām un pārliecinātākām, tad panākumi būs viņu pusē. Pret konkurentiem nevajag izturēties lojāli, jo viņi jau tā sagādājuši tev lielas galvassāpes. Karjeras lietās meklē domubiedrus, jo novembrī viens tu netiksi galā ar izvirzītajiem uzdevumiem. Zivīm nevajag ieguldīt naudu lielos projektos pat tad, ja tu neredzi citu iespēju kā kļūt turīgam. Balsties uz intuīciju, tad nenokļūsi bēdīgā finanšu stāvoklī.

 

Novembra karjeras horoskops sievietei Zivīm rekomendē ieklausīties priekšnieka teiktajā. Ja tu ar viņu būsi solidāra daudzos ražošanas jautājumos, tas var atspoguļoties karjerā un atalgojumā. Novembrī daudzi tavi kolēģi nokļūs atlaižamo sarakstā, bet tu necel paniku. Sieviete Zivis novembrī patērēsies, lai iegādātos dāvanu mīļotajam vīrietim. Tikai esi apdomīga, veicot pirkumus.

 

Vīriešiem Zivīm novembrī sagribēsies darīt kaut ko interesantu un peļņu nesošu. Nu ko, meklē jaunus ceļus savu ideju īstenošanai. Ja arī turpmāk tērēsi lielu naudu dāvanām savai izredzētajai, tad drīz nonāksi uz sēkļa. Darba kolektīvā vīriešiem Zivīm novembrī vajag ieņemt līderpozīciju.

 

Avots: “Astroruk”