Dzirkstele.lv ARHĪVS

Basketbols: jaunā sezona "Gulbenes Bukiem" būs interesanta, sestdien - pirmā mājas spēle

Inita Savicka

2019. gada 1. oktobris 16:27

1437
Basketbols: jaunā sezona "Gulbenes Bukiem" būs interesanta, sestdien - pirmā mājas spēle

5.oktobrī pulksten 14.00 notiks pirmā LBL2 šīs sezonas mājas spēle, kurā "Gulbenes Bukiem" pretim stāsies Limbažu komanda.

Biedrības “Gulbenes Buki” valdes priekšsēdētājs Gatis Rikveilis par jauno sezonu un komandas sastāvu “Dzirkstelei” stāsta, ka  komandas kodols ir tie paši vecie spēlētāji, un arī treneris ir Artūrs Brūniņš.

“Vairs pie mums nespēlēs Mārtiņš Vīņauds un  Mikus Sokolovs, kuri aizgāja uz “Jēkabpili”, savukārt Kristiāns Šulcs ir “izīrēts” uz vienu sezonu “Jūrmalai”. Papildinājums “bukiem” ir gulbenietis Ervīns Ivanovs, kurš pagājušajā gadā spēlēja “Vidzemes augstskolā”, kā arī pieredzes bagātais Artūrs Strēlnieks, kurš pērn spēlēja “Ķekavā”. Pamatā jau paliek tie paši vecie: Sandis Bēts, Roberts Mednis, Jānis Dilevka, Nauris Rikveilis, Ingars Aizpurs, Raimonds Gabrāns. Esam arī nolēmuši dot iespēju spēlēt jaunajiem gulbeniešiem. Tie ir 2002. un 2003.gadā dzimušie Kristaps Carevs un Linards Vasiļjevs, kā arī 2004.gadā dzimušie puiši, ko dēvē par treneres Vijas Kalniņas “zelta puikām”, - Rainers Ļisicins, Rihards Berkolds, Dāvis Vimba un Raivo Bukovskis. Mēģināsim aizstāvēt čempiona titulu, lai gan noteikti tas būs vēl grūtāk, jo komandas LBL2 kļūst arvien spēcīgākas, sāk parādīties vairāk augsta līmeņa spēlētāji. Jaunā sezona būs interesanta, jo arī citas komandas ir spēcīgas, bet domāju, ka mēs nebūsim nekādi “peramie puikas”. Pacīnīsimies par augstu vietu,” sola G.Rikveilis.