Biezās ķirbju vafeles
300 g ķirbja biezeņa (novārīts un
sablendēts ķirbis),
3 olas,
300 ml piena,
50 g
kausēta un nedaudz atdzesēta sviesta,
5 ēdamkarotes brūnā
cukura,
1 tējkarote kanēļa,
200 g pilngraudu kviešu
miltu,
100 g kviešu miltu,
šķipsna sāls,
1
tējkarote cepamā pulvera
½ tējkarote sodas.
Sviestu,
pienu, cukuru, olas, biezeni un kanēli sablendē vai saputo, līdz
masa viendabīga un cukurs izkusis.
Miltus, sāli, cepamo
pulveri un sodu samaisa atsevišķā traukā un pievieno šķidrajai
masai. Ar rokas putojamo slotiņu samaisa. Mīklai jāsanāk biezai
un plūstošai. Ja nepieciešams, pievieno vēl miltus. Cep ietaukotā
sakarsētā vafeļu pannā līdz zeltainam brūnumam.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"