Burkānu humuss
1 bundža (400 ml) konservētu turku zirņu,
400 g burkānu,
1
citrons,
1 ķiploka galviņa (~6‒8 daiviņas),
1‒1,5
tējkarotes kumīna (indiešu ķimenes),
sāls, pipari,
60
ml olīveļļas.
Uz pannas liek nomizotus, sagrieztus
burkānus un ķiplokus, nedaudz pievieno olīveļļu un sāli un cep
180 grādos, līdz burkāni mīksti. Atdzesē līdz istabas
temperatūrai un kopā ar nokāstiem turku zirņiem, kumīnu, sāli,
pipariem un olīveļļu sablendē līdz viendabīgai konsistencei.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"