Bezglutēna braunijs
Sastāvdaļas:
240 g konservētu
tumšo pupiņu,
2 olas,
4 ēdamkarotes medus,
50 g
neitrālas garšas eļļas (izmantoju vīnogu kauliņu, derēs arī
izkausēts sviests),
šķipsna sāls,
50 g mandeļu
miltu,
50 g kokosriekstu skaidiņu,
2 ēdamkarotes ar
kaudzi kakao
pulvera,
1 tējkarote cepamā pulvera,
sauja
šokolādes graudiņu.
Pupiņas noskalo aukstā ūdenī. Nosusina un sablendē kopā ar olām un medu. Pielej klāt eļļu vai kausēto sviestu un iemaisa sāli. Pievieno mandeļu miltus, kakao un kokosriekstu skaidiņas. Visu samaisa viendabīgā masā. Iemaisa cepamo pulveri un šokolādes graudiņus. Trauku izklāj ar cepamo papīru, nedaudz ietauko. Ielej mīklu un izlīdzina. Cep 180 grādos aptuveni 30–35 minūtes, līdz vidus izcepies. Atdzesē, izrotā ar kausētu šokolādi un riekstiem.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"