Cepta ola tortiljā
Sastāvdaļas:
2 olas,
2
neliela izmēra tortiljas,
1 bekona šķēle,
1/2 tase
sasmalcināta
Čedaras siera,
rapšu
eļļa.
Pagatavošana
Uz vidējas uguns uzsilda pannu
un cep olu – katru pusi no vienas līdz divām minūtēm. Līdztekus
sacep arī bekona šķēli, sagrieztu mazākos gabaliņos.
Katru
tortilju pārloka uz pusēm, izveidojot pusmēness formu. Iekšā
ievieto uzcepto olu, papildinot to ar bekonu un
1/4 glāzi
siera. Pusmēness formas pildīto tortilju liek atpakaļ pannā un
apcep no katras puses uz vidējas vai mazas uguns, līdz tā kļūst
zeltaina.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"