Melleņu un pistāciju salāti

Sastāvdaļas:
150 g jauktu zaļumu,
1/2 glāze
mikrosalātu,
1/2 tases melleņu,
1/2 tases sagriezta
gurķa,
1/4 glāzes lobītu pistāciju,
1/2 glāzes
drupinātas fetas.
Mērcei:
3 ēd. kar. šampanieša
etiķa,
2 tējkarotes Dižonas sinepju,
1/2 tējkarotes
košera sāls,
1/4 tējkarotes maltu melno piparu,
1/2
tases olīveļļas.
Pagatavošana aizņem vien piecas minūtes.
Salātiem
paredzētās sastāvdaļas ievieto lielā traukā un samaisa. Mērci
pagatavo atsevišķā traukā. Nelielā bļodā pievieno šampanieša
etiķi (ja nav pieejams, var izvēlēties ar jebkuru citu garšu),
klāt pievieno Dižonas sinepes, košera sāli un svaigi maltus
piparus. Samaisa un pamazām pievieno olīveļļu. Sakuļ, līdz
mērce izveidojas viendabīgā konsistencē.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"