Zefīru deserts
Zefīru deserts garšos vislabāk, ja tas vismaz
nakti būs nostāvējis ledusskapī.
Nepieciešams:
500 ml saldā
krējuma
200 g krēmsiera (var arī Maskarpones vai Filadelfijas
krēmsieru)
5–6 zefīri (jebkādas garšas)
2 banāni (jo
brūnāki, jo saldāki būs)
dažas saujas ogu pēc
vēlēšanās
nedaudz rīvētas šokolādes rotāšanai
Saputo
saldo krējumu ar krēmsieru. Smalkos gabaliņos sagriež zefīrus un
banānus. Iemaisa saputotajā masa, klāt pievienojot arī ogas.
Kārto traukā un rotā ar rīvētu šokolādi, ogām. Cukuru nav
nepieciešams klāt pievienot, jo saldums būs no zefīriem un
banāniem.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"