Dzirkstele.lv ARHĪVS

Sātīgais garneļu un olu sendvičs

Liene Zarečanska

2020. gada 18. aprīlis 07:12

61
Sātīgais garneļu un olu sendvičs

Ēdienu blogere Anna Panna iesaka sendviču tiem, kam patīk jūras velšu garša savienojumā ar citrona svaigumu un kraukšķīgām salātlapiņām. Olas un garneles ir lieliska kombinācija, kas būs nevainojama gan sātīgām pusdienām, gan gards savienojums, ko paņemt līdzi garākā pārgājienā gar jūru brīvdienās kopā ar tuvākajiem.


Sastāvdaļas:

4 šķēles saulespuķu maizes;

2 vārītas olas;

200 g vārītu garneļu;

1 ēdamkarote majonēzes;

1 ēdamkarote citrona sulas;

2 salātlapas;

eļļa vai sviests cepšanai;

1/2 tējkarote paprikas vai kūpinātas paprikas pulvera;

sāls, pipari pēc garšas.


Pagatavošana:

Maizītes apgrauzdē uz pannas, izmantojot eļļu vai sviestu. Atdzesē.

Bļodā samaisa kopā garneles, paprikas pulveri, sāli, piparus, majonēzi un citrona sulu.

Olas saspaida ar dakšiņu un iemaisa garneļu maisījumā.

Pēc garšas var pievienot vēl sāli, piparus vai citas garšvielas.

Ja kārojas un garšo, maizītei var pievienot arī lociņus vai smalki sagrieztus šalotes sīpolus.

Uz maizītes liek salātlapas, pa virsu garneļu salātus un pa virsu otru apgrauzdēto šķēli.