Vistas šķiņķīši Vidusjūras garšās
Vienkārša
recepte marinētu un zeltaini apceptu vistas šķiņķīšu
pagatavošanai ar saulē kaltētiem tomātiem, papriku, sīpolu un
citronu. Pasniedz karstus kopā ar pitas maizi!
Sastāvdaļas
4 vistas šķiņķīši
2 ēd.k. Vidusjūras garšaugu maisījuma
2 citroni
2 tomāti
1 sarkanā paprika
150 g fetas
1 sarkanais sīpols
sauja saulē kaltētu tomātu
2 ēd.k. olīveļļas
neliela buntīte pētersīļu
Pagatavošana
1. Vistas šķiņķīšus apber ar Vidusjūras garšaugu maisījumu un iemarinē uz 30 minūtēm.
2. Dārzeņus sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
3. Vienam citronam norīvē miziņas uz smalkās rīves.
4. Pannā uzkarsē eļļu, un liek apcepties vistas šķiņķīšus zeltainus no abām pusēm.
5. Pannā pievieno sagrieztus sīpolus, 2 citronu šķēlītes un saulē kaltētos tomātus. Pievieno arī sagrieztas paprikas un tomātus. Visu sautē uz lēnas uguns apmēram 35 minūtes.
6. Beigās pārbirdina fetas sieru un pētersīļiem.
7. Pasniedz karstus kopā ar pitas maizi.
Video šeit
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"