Dzirkstele.lv ARHĪVS

Garšaugu mocarella

Signe Meirāne

2020. gada 15. jūnijs 07:04

40
Garšaugu mocarella

(10 minūtes + 24 stundas, 4 personām) Nepieciešams

2 bifeļpiena mocarellas;

2 ķiploka daivas, sagrieztas plānās šķēlītēs;

1 rozmarīna zariņš;

5 bazilika lapiņas;

5 pētersīļa lapiņas;

1 apelsīna miza, smalki sarīvēta;

1 apelsīna sula;

60 ml "Extra Virgin" olīveļļas;

1 tējk. kūpinātas sāls;

1 tējk. svaigi maltu melno piparu.

Pagatavošana

Stikla burkā vai traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi un aizvāko. Apgriez burku kājām gaisā un atpakaļ. Liec ledusskapī uz 12–24 stundām; pasniedz kā uzkodu vai cita ēdiena – pastas, salātu, brusketas u. c. – papildinājumu.