Kāpostu un gurķu zaļie salāti
Sastāvdaļas:
● 100 gramu svaigu
● kāpostu
● 1 gurķis
● 1 selerijas kāts
● 1 ābols
mērcei
● 2 ēdamkarotes augu
● eļļas
● 1 tējkarote sojas mērces
● šķipsniņa cukura
● 1 tējkarote ābolu
● etiķa
● sāls – pēc garšas
Ja šos salātus gatavojam no svaigiem kāpostiem, tie jāsasmalcina. Pēc tam tos kopā ar šķipsniņu sāls labāk vēl ar rokām pamīcīt, lai sulīgāki. Tā kā svaigā kāposta galviņu jau biju izmantojusi citiem ēdieniem, šos salātus šoreiz pagatavoju no Ķīnas kāposta - to sīki sagriezu, tāpat arī selerijas kātu. Svaigo gurķi un ābolu nomizoju un sagriezu salmiņos.Mērcei samaisīju eļļu, ābolu etiķi, sojas mērci un cukuru, visu kopā viegli ar dakšiņu sakuļot līdz viendabīgai konsistencei. Salātu traukā sajaucu visas tiem paredzētās sastāvdaļas un pārlēju ar mērcīti.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"