Burkānu un saldo kartupeļu biezenis

(30 minūtes, 4 personām)
Sastāvdaļas
2 burkāni;
4 saldie
kartupeļi;
2 cm ingvera saknes;
ūdens pēc
nepieciešamības;
sāls pēc garšas;
2 ēd.
k. gī sviesta;
150 ml kokosa krēma.
Pagatavošana
Nomizo saknes un sagriez mazākos
gabalos. Liec katlā, pievieno rīvētu ingveru, sāli un
ūdeni. Novāri, lai saknes mīkstas, un nokās
šķidrumu. Ar blenderi samal un liec karsēt, pievieno
kokosa krēmu un gī sviestu. Maisi, līdz iegūsi
krēmīgu biezeni. Šis biezenis būs ideāls ar zivi un
jūras veltēm, kā arī ar putna gaļu.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"