Ziedkāpostu un zaļo zirnīšu biezenis

(30 minūtes, 4 personām)
Sastāvdaļas
1 mazs vai puse liela
ziedkāposta;
1/3 selerijas saknes;
200 ml
piena;
ūdens pēc nepieciešamības;
sāls pēc
garšas;
150 g atlaidinātu zaļo zirnīšu;
70
g sviesta.
Pagatavošana
Sagriez selerijas
sakni un saplucini ziedkāpostu mazākos gabaliņos. Liec
katlā, pielej pienu un ūdeni tik daudz, lai nosedz
dārzeņus. Pieber sāli un vāri, līdz viss mīksts.
Nokās šķidrumu un liec dārzeņus atpakaļ katlā, pievieno
sviestu un saspied ar stampu. Pieliec zirnīšus un uzsildi.
Ideāli garšos ar zivīm un cepešiem.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"