Cepta skumbrija ar sieru
Sastāvdaļas:
● 1 skumbrija
● 1 tējkarote franču sinepju
● 1-2 tējkarotes valriekstu
● 1-2 tējkarotes majonēzes
● 30 gramu cieta siera
● augu eļļa
● sāls pēc garšas
Skumbriju pilnībā atlaidināju istabas temperatūrā. Zivi bez galvas izķidāju un liemenim izņēmu arī asakas, lai iegūtu divas filejas. Tās noskaloju un apsusināju papīra dvielī. Pēc tam vienas filejas iekšpusi vienmērīgi pārsmērēju ar franču sinepēm, pārkaisīju ar sadrupinātiem valriekstu kodoliem un noklāju ar rupji sarīvētu sieru. Pārsedzu ar otru fileju un aptinu ar kulinārijas diegu. Pildīto skumbriju ietinu ar augu eļļu ietaukotā folijas loksnē un liku līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī. Pēc minūtēm 20-25 foliju attinu un zivi pārsmērēju ar majonēzi. Nu, jau attītu, to ievietoju atpakaļ krāsnī vēl minūtes desmit pacepties, lai virspuse nedaudz apbrūninās. Labāk to baudīt siltu!
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"