Mazsālītas skumbrijas filejas
Sastāvdaļas:
● 2-3 skumbrijas
marinādei
● 1 litrs ūdens
● 3-4 ēdamkarotes (bez kaudzes) sāls
● 1-2 ēdamkarotes cukura
● 6-10 smaržīgo piparu graudiņi
● 2-5 krustnagliņas
● 2-5 lauru lapas
Lai izmēģinātu šo recepti, izmantoju gan tikai vienu saldētu skumbriju. To atlaidināju, pēc tam nogriezu galvu un asti, izķidāju un noskaloju, izņēmu arī asakas, novilku ādu un zivi sadalīju divās filejās. Marinādei vārītā ūdenī iekaisīju sāli, cukuru, pieliku piparus, krustnagliņas un lauru lapas (te varam izvēlēties, cik pikantu to vēlamies). Visu vēl minūti pavārīju, tad šķidrumu atdzesēju. Traukā filejas pārlēju ar marinādi, uzliku vāku un ievietoju uz diennakti ledusskapī. Pirms ēšanas tās sagriezu gabaliņos un rotāju ar sīpoliem.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"