Biezpiena un aveņu smūtijs
Sastāvdaļas
● 150 gramu biezpiena
● 200 mililitru piena
● 200 gramu aveņu
● 1-2 tējkarotes medus
● vaniļas cukurs
Vienmēr kāda reize ir pirmā – beidzot arī es, izmantojot blenderi, pagatavoju tagad tik moderno smūtiju! Tiesa gan, šoreiz tam izvēlējos izejvielas, kas man garšo arī tāpat, ar zaļajiem smūtijiem gan vēl neriskēju. Secinājums? Šis bija garšīgs un ir piemērots karstām vasaras dienām, kad neprasās smagus ēdienus, un to varam baudīt gan kā veselīgu un sātīgu desertu, gan arī ar to iztikt pat brokastīs.
Mīkstu biezpienu jau sablendēju viendabīgā masā, piejaucu pienu, medu, vaniļas cukuru un avenes – tās gan šoreiz vēl izmantoju saldētās, taču nu jau tās ir nopērkamas arī svaigas. Visu kārtīgi saputoju. Ogām bagāto smūtiju ievietoju ledusskapī, lai kādu pusstundu dzesējas, tad izliku trauciņos, rotājot vēl ar kādu avenīti, un varēju nogaršot. Gan jau vēl izmēģināšu arī kādu citu recepti.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"