Avokado gaspačo

Sastāvdaļas:
mīkstums no 4-5 nogatavinātiem avokado,
4 gurķi,
200 g konservētu turku zirņu,
30 g pētersīļu,
sula no 1/2 laima,
1 maza ķiploka daiviņa,
ledus,
auksts ūdens,
1 tējk. maltā kumīna,
sāls, pipari pēc garšas.
Pasniegšanai:
1 nektarīns,
1 gurķis,
1 neliels sarkanais sīpols,
olīveļļa un balzamiko mērce rotāšanai.
Pagatavošana
Visas sastāvdaļas, izņemot produktus pasniegšanai, sablendē līdz viendabīgai masai.
Pievieno ūdeni un ledu tik daudz, cik biezu zupu vēlas.
Pievieno garšvielas.
Gurķi, nektarīnu un sarkano sīpolu sagriež mazos kubiņos un rotā zupu, pielejot klāt nedaudz olīveļļas un balzamiko.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"