Piena deserts “Trīsreiz pa simtam”
Sastāvdaļas:
● 100 mililitru kefīra ● 100 mililitru piena ● 100 gramu skābā krējuma ● ½ glāzes cukura ● 2 tējkarotes želatīna ● ogas.
Želatīnu aplēju ar 1 glāzi atdzesēta novārīta ūdens un atstāju uzbriest. Pēc tam to uz nelielas uguns, maisot, bet neuzvārot, izšķīdināju. Ar mikseri saputoju skābo krējumu, kefīru, pienu un cukuru. Pievienoju atdzesētu želatīnu, atkal visu kopā ar mikseri vēl pakūlu un putojumu salēju saldēdiena trauciņos. Desertu ievietoju ledusskapī, lai masa sastingst. Pēc tam izrotāju ar ogām un svaigām piparmētru lapiņām.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"