Dzirkstele.lv ARHĪVS

Sieviešu džinsu bikses – lieliska un stilīga izvēle

.

2021. gada 28. augusts 00:00

87
Sieviešu džinsu bikses – lieliska un stilīga izvēle

Džinsu Bāze plašā izvēlē piedāvā sieviešu džinsa bikses. Džinsa bikses ir nemainīga un klasiska vērtība, kura ir atrodama katras sievietes garderobē. Džinsu Bāzē ir pieejamas ļoti dažādu modeļu un krāsu džinsu bikses sievietēm. Katra dāma atradīs savam augumam piemērotāko džinsu bikšu modeli, kas izcels to, kas ir jāizceļ, un apslēps to, kas citiem nav jāredz.

Mūsdienās džinsu bikses ir ne tikai ikdienas, bet arī svinīgu pasākumu apģērbs kombinācijā ar skaistiem aksesuāriem un blūzīti. Džinsu bikses ir universāls apģērbs, jo tas lieliski izskatās gan ar augstpapēžu kurpēm, gan kedām, gan vasaras sandelēm. Un visdažādākajiem krekliņiem, blūzēm un žaketēm. Varētu pat teikt, ka nav tādu apģērbu vai aksesuāru, kas nesaskanētu ar džinsu biksēm, jo džinsi sievietēm ir neatņemama garderobes sastāvdaļa.

Katra sieviete ir unikāla un skaista. Katras augums ir neatkārtojams. Izvēloties džinsu modeli, kas ir piemērots sievietes auguma specifikai var panākt burvīgu efektu. Ir iespējams izcelt auguma plusus, bet paslēpt to, kas citiem nav jāredz.

Iegādājoties džinsu bikses ir jāzina sava auguma tips:

  • taisnstūris;

  • aplis;

  • apgriezts trijstūris;

  • smilšu pulkstenis;

  • trijstūris.

Katram auguma tipam ir piemeklējami tie džinsu bikšu modeļi, kas izskatās vislabāk. Piemēram, apspīlētas jeb “skinny” tipa bikses vislabāk izskatīsies tām dāmām, kurām auguma tips ir trijstūris, smilšu pulkstenis vai taisnstūris. Nedaudz brīvas jeb klasiskās džinsu bikses lieliski auguma aprises izcels smilšu pulksteņa, trijstūra, apļa un apgrieztā trijstūra auguma īpašniecēm. Brīvās jeb “boyfriend” tipa džinsu bikses iesakām izvēlēties tām sievietēm, kurām ir smilšu pulksteņa, apgrieztā trijstūra vai taisnstūra figūra.


Zinot šos knifus, Jums būs daudz vieglāk izvēlēties tieši tos džinsu bikšu modeļus, kas Jums piestāvēs vislabāk. Džinsu Bāzes klāstā ir arī džinsu šorti sievietēm, kas katru vasaru ir viens no pieprasītākajiem apģērbiem.


Džinsu Bāzes piedāvājumā ir tikai augstas klases sieviešu džinsi. Nepieciešamības gadījumā piedāvājam arī apģērbu remontu, ja ir atrastas ideālās džinsu bikses, bet nepieciešams, piemēram, tās saīsināt. Izvēlieties pie mums īstos džinsus, kas izcels Jūsu augumu!