Dzirkstele.lv ARHĪVS

Ikviens aicināts piedalīties fotokonkursā “Ar velo pa draugam!”

Dzirkstele.lv

2021. gada 13. septembris 19:02

61
Ikviens aicināts piedalīties fotokonkursā “Ar velo pa draugam!”

“Europe Direct” Gulbenē un Alūksnē sadarbībā ar Gulbenes novada bibliotēku un Alūksnes pilsētas bibliotēku rīko fotokonkursu "Ar velo pa draugam!", kura mērķis ir popularizēt labās prakses piemērus un veicināt kvalitatīvu velonovietņu izvietošanu publiskās vietās un velokultūras attīstību Gulbenes un Alūksnes novados.

Konkursam foto jānosūta līdz 22. septembrim (ieskaitot)uz e-pastu “indra@gulbenesbiblioteka.lv” (objektiem Gulbenes novadā); “biblioteka@aluksne.lv” (objektiem Alūksnes novadā) vai “WhatsApp” uz tālruni 29279773 (Gulbene); 25664421 (Alūksne).

Uz norādītajiem e-pastiem vai “WhatApp” nosūti divus foto, kuri, tavuprāt, vislabāk kalpo kā labs piemērs velosipēdistiem draudzīgam risinājumam: velonovietne, veloceliņš vai veloapkopes iespēja tavā pilsētā vai pagastā.

Sūtot fotogrāfijas, jānorāda: vārds, uzvārds; kontakttālrunis; vieta, kur atrodas foto objekts; īsa atbilde, ko tavā pilsētā/pagastā vajadzētu uzlabot, lai tie kļūtu velobraucējiem, skrejriteņu braucējiem draudzīgāki.

Konkursa uzvarētāji tiks noteikti izlozes kārtībā. Balvas būs arī iestādei/uzņēmumam/organizācijai/ daudzdzīvokļu mājai, kura visvairāk būs piefiksēta fotoattēlos Gulbenes un Alūksnes novados.

Sīkāka informācija pa tālruni 64471335 vai e-pastu “indra@gulbenesbiblioteka.lv”.

Nolikums : www.gulbenesbiblioteka.lv; www.albibl.lv