Dzirkstele.lv ARHĪVS

Horoskops 17. – 23. septembris

Astroloģe Inita Dilāne

2021. gada 17. septembris 12:20

801
Horoskops 17. – 23. septembris

Auns ◆ Brīvdienās patīkamas sarunas ar kādu draugu. Tiks izdarīta nozīmīga izvēle saistībā ar biznesa darījumu. Patīkamas vēstis no ārvalstīm. Rūpīgi izvērtē situāciju!

Vērsis ◆ Profesionālajā jomā viss ritēs ierasto gaitu, taču vēlēsies jaunus izaicinājumus. Tiks saņemts kāds vilinošs un peļņu nesošs piedāvājums, kas var pavērt plašākas iespējas nākotnē.

Dvīņi ◆ Iecerētais mērķis tiks sasniegts ātrāk nekā plānots. Papildinot zināšanu klāstu, atvērsies jauna lappuse raibajā ikdienā. Vairāk uzmanības tiks veltīts dzīves telpas labiekārtošanai.

Vēzis ◆ Brīvdienās tiksi pie papildu ienākumiem, kas izlīdzinās sīkos robiņus budžetā. Partnerattiecībās tiks nogludinātas visas līdzšinējās domstarpības. Velti laiku kopā būšanas mirkļiem!

Lauva ◆ Ievērības cienīgi panākumi profesionālajā darbībā ļaus pakāpties tuvāk virsotnei. Attiecībās ar līdzcilvēkiem uzklausi viņu viedokli! Svarīgu lēmumu pieņemšanā paļaujies tikai uz sevi!

Jaunava ◆ Vērtīgs padoms no kāda nozīmīga cilvēka būs zelta vērts. Taps skaidrs, kā rīkoties situācijā, kad netiek spēlēts pēc taviem noteikumiem. Labas ziņas no ilggadējā darījumu partnera.

Svari ◆ Nedēļas nogalē mīļotā cilvēka sirsnība novērsīs visas raizes par sarežģījušos situāciju darbavietā. Taps skaidrs tavs turpmākais ceļa virziens. Ieklausies savā intuīcijā!

Skorpions ◆ Patīkamas izjūtas kādu kultūras pasākumu gaidot. Tiks rastas atbildes uz tev aktuāliem jautājumiem saistībā ar dzīvesvietu. Pārsteidzošas vēstis no kāda sena drauga.

Strēlnieks ◆ Daudz komplimentu saņemsi vai ik uz soļa. Arī pelnīta atzinība darbavietā motivēs uz augstākiem sasniegumiem. Izrunājiet  ar mīļoto cilvēku visus neskaidros jautājumus!

Mežāzis ◆ Zīmīgs pavērsiens profesionālajā jomā ļaus paraudzīties uz situāciju no jauna skatpunkta. Uzlabosies attiecības ar priekšniecību. Drosmīgāk izmantosi sava amata priekšrocības.

Ūdensvīrs ◆ Brīvdienās atzinība par profesionalitāti sasniegs augstus rādītājus darbavietā. Var tikt saņemts piedāvājums doties tālākā darba komandējumā. Partnerattiecībās ļaujies notikumu gaitai!

Zivis ◆ Vērtīgas zināšanas kāda pasākuma laikā. Nogludinātas nesaskaņas ar senu draugu ļaus uzelpot  vieglāk. Attiecībās ar mīļoto cilvēku neiespringsti uz sīkumiem un ļaujies sajūtām!