Cepeškrāsnī gatavota adžikā marinēta cūkgaļa
Sastāvdaļas
● 1,4 kilogrami cūkgaļas,
● 300-400 gramu adžikas,
● malti melnie pipari,
● 2 ēdamkarotes augu eļļas.
Cūkgaļas lāpstiņas gabalu sagriezu un sajaucu kopā ar adžiku – šim gaļas daudzumam man bija vajadzīgas divas burciņas, un tās bija dažādu veidu: Kaukāza gaumē un ar dārzeņiem. Pēc vēlēšanās, ja ēdienu gribam īpaši pikantu, varam piekaisīt arī maltus melnos piparus. Atstāju gaļu marinēties apmēram trīs stundas.
Pēc tam cepamo veidni ietaukoju ar augu eļļu un izlīdzināju tajā gaļas gabaliņus kopā ar marinādi. Pārsedzu ar foliju un uz pusstundu ievietoju veidni līdz 180-200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī. Pēc tam foliju noņēmu un turpināju gaļu cept vēl vismaz 15 minūtes, līdz gatavībai. Ēdiens ir viegli pagatavojams un labi garšo ar dažādām piedevām.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"