Cāļa gaļas un dārzeņu kotletes
Sastāvdaļas
● 300 gramu cāļa filejas,
● 1 mazs kabacītis,
● 2 vidēja lieluma kartupeļi,
● 1 ola,
● augu eļļa, sāls, pipari,
● sīpolu lociņi.
Nomizotus kartupeļus un mazu kabacīti sarīvēju, pēc tam nospiedu šķidrumu. Cāļa fileja jāsamaļ, taču šoreiz izmantoju jau samaltu putna gaļu, ko samaisīju kopā ar olu un rīvētajiem dārzeņiem. Piekaisīju sāli un piparus un no masas izveidoju kotletītes. Tās cepu pannā ar augu eļļu zem vāka uz nelielas uguns no abām pusēm līdz zeltainumam. Gatavas pārkaisīju ar sasmalcinātiem sīpolu lociņiem.
Kategorijas
- Afiša
- Sporta pasākums
- Izstāde
- Koncerts
- Balle
- Teātris
- Pasākums
- Baznīcā
- Meistarklase
- Kino
- Izlaidums
- Jauniešiem
- Senioriem
- Bibliotēkā
- Bērniem
- Tirdziņš
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Palīdzēsim ķepaiņiem!
- Mēs pamanījām!
- Citas ziņas
- Atbildam lasītājiem
- Reklāmraksti
- Veselība
- Kultūra un izklaide
- Dzīvespriekam
- Konkursi
- Horoskopi
- Sports
- Cope un medības
- Vietējās ziņas
- Kriminālziņas
- VĒLĒŠANAS 2017
- SAEIMAS vēlēšanas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Vārds deputāta kandidātam!
- Latvijas ziņas
- Noderīgi
- Interesanti
- Eiropas Savienībā
- Laika ziņas
- Skolēnu, jauniešu aktivitātes
- Statiskas lapas
- Ceļojumi
- Ēdamprieki
- Projekti
- Projekts "Riska bērni"
- Projekts "Saimnieko gudri"
- Projekts "Kam ticēt?"
- Projekts "Medijs vai mediju izstrādājums?"
- Projekts "Paver plašāk logu no senatnes"
- Projekts "Mediju kritika"
- Projekts "10 gadi Gulbenes novadā - vai veiksmes stāsts?"
- Projekts "Rūpēsimies par vidi!"
- Projekts "Mediju projekts"
- Projekts "Vide"