Dzirkstele.lv ARHĪVS

Horoskops 10. - 16. decembrim

Astroloģe Inita Dilāne

2021. gada 10. decembris 08:17

936
Horoskops 10. - 16. decembrim

Auns ◆ Brīvdienās emociju piepildījums kādā kultūras pasākumā. Darbavietā uzlabosies esošā situācija. Labas ziņas no augstākstāvošo puses. Paraugies uz aktuālo situāciju pozitīvāk!

Vērsis ◆ Nopietnas sarunas par projektu ievirzīsies tev izdevīgā gultnē. Potenciālais sadarbības partneris sagādās pārsteigumu. Liec lietā savas prasmes!

Dvīņi ◆ Nedēļas nogalē atklāsmes par profesionālo darbību ļaus paraudzīties aiz horizonta. Sarežģījušās attiecības ar kādu no ģimenes locekļiem harmonizē ar kopīgu pasākumu!

Vēzis ◆ Veiksmīga darba nedēļa piepildīs maciņu. Tiks izdarīta nozīmīga izvēle saistībā ar darbavietu. Attiecībās ar līdzcilvēkiem izvairies no pārmetumiem!

Lauva ◆ Saviesīgs pasākums nedēļas nogalē ļaus paraudzīties uz aktuālo situāciju no cita skatpunkta. Saņemsi peļņu nesošu piedāvājumu. Apdomā nopietno soli romantiskajās attiecībās!

Jaunava ◆ Zīmīgs pavērsiens partnerattiecībās sakārtos liekās emocijas. Darbavietā veiksmīgi tiksi galā ar samilzušo darbu apjomu. Neuzņemies vairāk, nekā tev jādara!

Svari ◆ Šūpojoties emociju laivā, tiks bremzēta turpmākā profesionālā attīstība. Ieklausies intuīcijā, lai ar straujākiem soļiem virzītos nākotnē! Sirsnīgākas kļūs romantiskās attiecības.

Skorpions ◆ Nedēļas nogalē jautri brīži draugu kompānijā. Patīkamas vēstis no potenciālā biznesa partnera. Iegūsi papildu naudu. Izvērtē rūpīgāk, kur un kā tu tērē savu enerģiju!

Strēlnieks ◆ Brīvdienās gūtās zināšanās ļaus paraudzīties plašāk uz aktuālo jautājumu darbavietā. Attiecībās ar ģimeni izvairies no patiesības meklēšanas tur, kur tā nav jāmeklē! Velti laiku sev!

Mežāzis ◆ Vairāk enerģijas ieguldi dzīves telpas labiekārtošanā! Saņemsi vērtīgu sadarbības piedāvājumu. Attiecībās ar mīļoto tiks nogludinātas nesaskaņas. Pievērsies jauniem hobijiem!

Ūdensvīrs ◆ Nopietnāk pievēršoties profesionālajai darbībai, rezultāts būs acīmredzams. Manāmi uzlabosies ienākumu apjoms. Nedēļas vidū kāds patīkams un saviļņojošs mirklis – izbaudi to!

Zivis ◆ Brīvdienās atzinība profesionālajā jomā ļaus pakāpties par galvastiesu augstāk. Rūpes no mīļotā cilvēka puses būs saredzamas un ar rokām satveramas. Brīnumi notiek!