Dzirkstele.lv ARHĪVS

Gulbenes novada deputāts Atis Jencītis ir vakcinējies un turpina darbu

Diāna Odumiņa

2021. gada 10. decembris 12:17

570
Gulbenes novada deputāts Atis Jencītis ir vakcinējies un turpina darbu

9.decembrī Gulbenes novada domes ārkārtas sēdē atkal kā deputāts varēja piedalīties Atis Jencītis (Latvijas Reģionu Apvienība), kura politiskā darbība uz laiku bija apturēta, kamēr viņš pabeidza obligātās vakcinācijas kursu pret Covid-19.

Tā kā A.Jencītis tagad spēj uzrādīt derīgu vakcinācijas sertifikātu, viņš var atkal būt deputāts. Pretenziju par to nav Mārim Jansonam (Latvijas Reģionu Apvienība), kurš uz laiku pildīja deputāta pienākumus A.Jencīša vietā. Faktiski M.Jansonam bija jāpiedalās tikai 25. novembra novada domes sēdē. Pirms tam novada domes 23. novembra sēdē bija pieņemts lēmums par A. Jencīša deputāta pilnvaru apturēšanu uz laiku. 

Pavisam novada domes 9. decembra sēdē tika izskatīti trīs darba kārtības jautājumi: par izmaiņām pašvaldības Interešu un pieaugušo neformālās izglītības programmu licencēšanas komisijas sastāvā; par pašvaldības īpašumā esošo kokmateriālu 215,9 kubikmetru apjomā pircēja apstiprināšanu; par priekšfinansējuma nodrošināšanu projekta “Līdzdalības restarts” īstenošanai.