Dzirkstele.lv ARHĪVS

Gulbenes volejbolistes izcīna divas uzvaras

Dzirkstele.lv

2021. gada 13. decembris 09:57

663
Gulbenes volejbolistes izcīna divas uzvaras

Aizvadītajā svētdienā Gulbenē risinājās Latvijas Nacionālās volejbola līgas sievietēm 2021./22. gada sezonas pamatturnīra četras spēles, kurā tikās VK “Gulbene”, Mārupes SC, MSĢ un LU komandas. Lielisku trešo adventi sev un līdzjutējiem sagādāja VK “Gulbene”, izcīnot divas uzvaras. Par to informē Gulbenes novada Sporta pārvaldes vadītāja vietniece nozares jautājumos Dace Anča.

Pirmajā mačā tikās VK “Gulbene” un Mārupes SC komandas. Spēles pirmie divi seti izvērtās gulbenietēm neveiksmīgi. Pirmajā - zaudējums ar rezultātu 15:25, otrajā – ar 20:25. Spēles lūzuma punkts bija trešajā setā, kad vadību ar pirmajiem izcīnītajiem punktiem pārņēma Gulbenes volejbolistes. Tas rezultējās ar uzvaru gan trešajā setā (25:16), gan ceturtajā setā (25:12). Izšķirošā piektā seta sākumā “uzvaras vilnis” Gulbenes nometnei bija “pārskrējis”, savukārt Mārupes komandai bija izdevies atgūties, un tas ļāva pretiniecēm izvirzīties vadībā ar rezultātu 11:4. Likās jau, ka spēles iznākums ir gandrīz noskaidrots, tomēr ar to nebija mierā mājinieces. Mača izskaņā, raidot spēcīgus un precīzus uzbrukumus, kā arī demonstrējot stingru aizsardzību, viņām izdevās ne tikai panākt Mārupes volejbolistes, bet izcīnīt pelnītu uzvaru ar rezultātu 15:12.

Otro maču aizvadīja Mārupes SC un LU komandas. Trīs setos pārākas izrādījās Latvijas Universitātes volejbolistes.

Trešajā spēlē tikās VK “Gulbene” un Murjāņu Sporta ģimnāzijas volejbolistes. Jāpiebilst, ka šosezon abas komandas jau bija tikušās, kad uzvaru ar rezultātu 3:1 izcīnīja Murjāņu volejbolistes. Spēli veiksmīgāk uzsāka viesu komanda (6:2), tomēr seta vidū gulbenietes jau bija iespēlējušās un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 25:23. Otrajā un trešajā setā vadības grožus stabili turēja mājinieces, kas rezultējās ar uzvaru abos setos (25:20; 25:19) un visā mačā kopumā.

Par Gulbenes komandas “MVP” jeb labāko spēlētāju abās spēlēs tika atzīta Arta Buklagina.

Ceturto spēli aizvadīja MSĢ un LU. Četros setos pārākas izrādījās MSĢ volejbolistes.

Nākamās spēles mūsu volejbolistes aizvadīs 8.janvārī, bet Gulbenes sporta centrā sabraukums plānots 5.martā.