Dzirkstele.lv ARHĪVS

"Gulbenes Bukiem" netrūka cīņas spara un neatlaidības visas spēles garumā

Inita Savicka

2021. gada 20. decembris 12:17

335
"Gulbenes Bukiem" netrūka cīņas spara un neatlaidības visas spēles garumā

Sestdien, 18.decembrī, “Ramirent” Nacionālajā basketbola līgā “Gulbenes Buki/BJSS” savās mājās tikās ar BK “Jēkabpils” un svinēja uzvaru 86:74.

“Gulbenes Buki” visu laiku bija vadībā. Spēle bija interesanta, jo bijušie “buki”, kuri spēlē BK “Jēkabpils” stājās pretī mūsu jaunajiem, talantīgajiem “bukiem”.

“Gulbenes Buku” galvenais treneris Raimonds Gabrāns “Dzirkstelei” atzīst, ka patika komandas cīņas spars un neatlaidība visas spēles garumā. “Trešās ceturtdaļas beigās mazliet pazuda pārliecība uzbrukumā. Iestrēgām. Bet tas mazs kritums, un tad spējām savākties, un noturēt uzvaru līdz galam. Komandas darbs ir gan uzvarās, gan zaudējumos. Pieredzējušie spēlētāji pierādīja savu kvalitāti. Jaunie centās. Varbūt kāds metiens neiekrita, bet kārtīgi strādāja aizsardzība. Neviena uzvara nenāk viegli. Pāris minūtēs viss var tā mainīties! Ir jāreaģē. Nekas nenāk viegli,” saka R.Gabrāns.

BK “Jēkabpils” galvenais treneris Artūrs Brūniņš, kurš pavisam nesen vēl trenēja arī “Gulbenes Bukus”, “Dzirkstelei” saka, ka seko līdzi “Gulbenes Buku” komandai, cenšas skatīties visas mājas spēles. “Tā ir Gulbenes komanda, un Gulbene ir mana pilsēta,” uzsver A.Brūniņš, norādot, ka “Gulbenes Buki” ir viņu pretinieki. “Vairāk varu redzēt darbībā,” atzīst A.Brūniņš.Viņš atzīst, lai arī mačs ir zaudēts, iegūtas pozitīvas emocijas, jo komanda ir cīnījusies. “Nav arī kauns atzīt, ka “Buki” uz šodienu bija labāki, bet mēs negriezām muguru un negribējām piekāpties. No bijušajiem “bukiem” laukumā izgāja Mārtiņš Vīņauds, Mikus Sokolovs un Roberts Mednis,” saka A.Brūniņš.

Nākamā spēle “Gulbenes Bukiem” - ceturtdien, 23.decembrī, izbraukumā Valmierā, kad mūsējie tiksies ar “Valmiera GLASS VIA-2”.