Dzirkstele.lv ARHĪVS

Piegādātāji uzņemas atbildību par notikušo saistībā ar nokritušo puzuri

Inita Savicka

2021. gada 22. decembris 00:00

5
Piegādātāji uzņemas atbildību par notikušo saistībā  ar nokritušo puzuri

"Dzirkstele" jau rakstīja, ka 16.decembrī dienas vidū Gulbenes centrālajā skvērā uzstādītajam vides objektam egles formā nokrita puzuris bērnam gandrīz uz galvas.

“Esam izvērtējuši, kas ir bijis iemesls šim atgadījumam un esam parūpējušies, lai turpmāk šādas situācijas nerastos,” “Dzirksteli” informē uzņēmums “December Design”, kas uzstādīja vides objektu centrālajā skvērā Gulbenē.

“Lūdzam piedošanu gan bērnam un viņa ģimenei, gan visiem Gulbenes iedzīvotājiem par nepatīkamo piedzīvojumu. Šādai situācijai pavisam noteikti nebija jānotiek! Mēs uzņemamies pilnīgu atbildību par katru mūsu veidoto vides objektu, tostarp Gulbenes svētku egli, un esam sazinājušies ar atgadījumā iesaistīto ģimeni. Patlaban tiek noskaidrots, kā puzuris varēja atvienoties no kopējās konstrukcijas. Mums, “December Design”, cilvēku drošība vienmēr bijusi pirmajā vietā, un, lai arī mūsu veidotās konstrukcijas ir grandiozas to izmēros, tās visas ir veidotas no viegliem materiāliem. Katra objekta izstrādē piedalās profesionāļu komanda, sākot no dizaineriem līdz pat būvinženieriem. Apsolām Ziemassvētku egli salabot un nodrošināt, lai turpmāk nekas tamlīdzīgs nenotiktu. Vēlreiz atvainojamies par šo situāciju!” komentē uzņēmums “December Design”.

“Dzirkstele” jau rakstīja, ka centrālā skvēra noformējums izmaksāja 36 344 eiro bez PVN. Interesējoties pašvaldībā, cik konkrēti maksāja vides objekts – egle, laikrakstam tika sniegta atbilde: 25 680 eiro bez PVN.