Dzirkstele.lv ARHĪVS

Kādas dāvanas neatstās mūsu vīriešus vienaldzīgus?

.

2021. gada 21. decembris 00:49

201
Kādas dāvanas neatstās mūsu vīriešus vienaldzīgus?

Dāvanu sagādāšana svētkiem, bieži rada rūpes un satraukumu par to, vai dāvana patiesi būs piemērota tās saņēmējam un vai vispār patiks. Ja vēlaties sarūpēt īpašas dāvanas vīriešiem, kas jums ir tuvi, tad neatlieciet dāvanas meklējumus uz pēdējo mirkli un pamēģiniet atrast citu dāvināšanas pieeju.


Vīrs vai tētis, brālis, kolēģis vai draugs - ikviens no viņiem ir personība ar atšķirīgām vēlmēm un gaumi. Jūsu priekšā rodas dilemma: ko uzdāvināt vīrietim, kuram šķietami jau viss ir. Kad veikalu plaukti ņirb un zib no lietām, kastītēm, dāvanām, un, bieži ejot no veikala uz veikalu, mājās mēdzam atgriezties tukšām rokām, neizvēloties neko. 


Lai neapjuktu un izvēlētos patiešām tādas dāvanas, kas sagādās ne tikai prieku, bet arī neviltotu sajūsmu vīrietim, kuram viss jau ir, izvēlieties dāvināt sajūtu dāvanas. Kā tās atrast? Ļoti vienkārši - tās ir oriģinālas dāvanas, kas saņēmējam liek justies lieliski! Jūs varat piemeklēt ceļojumus, sporta aktivitātes, relaksāciju spa vai pirtī un citas neierastas lietas, kas, jūsuprāt, atbilstu jubilāra vēlmēm. Ieskatīsimies, kādas neierastas dāvanas vīriešiem var pasniegt svētkos citādāk nekā ierasts!

Īstas spēles

Pēc Google Shopping datiem, 2021. gada Ziemas svētku laikā cilvēki interneta meklētājos visbiežāk meklē 2 veidu dāvanas: smaržas un datorspēles. Esiet oriģinālāki - patiesas sajūtas sniegs īstas spēles, kurās var piedalīties reāli spēlētāji! Lazertags, boulings, golfs, galda teniss, hokejs, airsofts vai izlaušanās istabas būs ideāla dāvana azartiskiem vīriešiem, kuri mīl kompāniju un sacensības!

  

Pozitīvais adrenalīns

Ir vīrieši, kuriem adrenalīns nepieciešams kā svaiga gaisa malks! Ja jūsu paziņa, draugs vai varbūt mīļotais labprāt aktīvi atpūšas, mīl ātrumu, augstumu un priecājas par iespēju izbraukt ārpus pilsētas, tad jums nemaz nav jādomā par cita veida dāvanām! Aktīvā atpūta ir radīta, lai to varētu izbaudīt ar pilnu krūti. Ja vēlaties, varat izmēģināt dāvanu kopā ar jubilāru un piedzīvot pozitīvas emocijas kopā! 


Pēc nogurdinošas darba dienas

Ikdienas darbus un pienākumus ir vieglāk veikt tad, kad esi atpūties un možs! Procedūras, kas patīkami relaksē ķermeni un atpūtina prātu no domām ir ne tikai patīkamas, bet arī dziedinošas un ieteicamas ikvienam veselam cilvēkam. Iedomājieties, cik patīkami ir iegremdēties karstā, burbuļojošā kublā, vērojot zvaigžņotās debesis un ieelpojot dzestro ziemas gaisu… Atlieciet klasiskās dāvanu idejas, atpūta no ikdienas rūpēm būs vislieliskākā dāvana vīram īpašajā dienā. Jo viņš to ir pelnījis!

Pārsteigums

Iedomājieties, ka jums tiek dots uzdevums sapucēties un būt gataviem iziet no mājas noteiktā laikā. Kur jūs brauksiet, tas ir noslēpums! Un tas, kas jūs tur sagaida, arī ir noslēpums. Pārsteiguma gaidīšanas mirklis ir fantastisks! Tas ir viens no aizraujošākajiem brīžiem, kuri mūsu dzīvē tik bieži vis nenotiek. Ja esat gatavi uzņemties pārsteiguma organizēšanu un tajā piedalīties, tad šāda dāvana neatstās nevienu vīrieti vienaldzīgu. Lai pārsteigums izdotos, meklējiet vietu ārpus jūsu ierastās vides: vakariņas restorānā tumsā, vindsērfinga treniņš, izbrauciens ar kvadraciklu, romantiska izjāde ar zirgu vai varbūt atpūta meža mājiņā, vietā, kur apkārt ir mierīgas dabas ainavas un klusums.

Nesteidzīgiem mirkļiem 

Mūsdienās, kad laiks izšķir teju visu, tā ir visvērtīgākā dāvana jebkuros svētkos un apstākļos. Dāvināt laiku var dažādi! Var izvēlēties pavadīt laiku kopā ar sev tuvu cilvēku, aizejot uz restorānu, izbraucot ekskursijā ārpus pilsētas vai izbaudot kino seansu. Var uzdāvināt laiku tikai sev pašam, lai atpūstos, izklaidētos vai uzņemtu spēkus. Cilvēki vislabāk atcerēsies emocijas, skaistus iespaidus, saviļņojumu. Tā būs skaista dāvana tiem, kas ļoti daudz laika velta darbam, bērniem vai citiem cilvēkiem. 


Ja jums ir padomā sajūtu vai piedzīvojumu dāvana vīrietim dzimšanas dienā, paļaujieties uz savu intuīciju un izdomu! Laiks, ko iespējams veltīt sev un tuvajiem svētkos, ir nenovērtējams. Izmantojiet katru iespēju, lai dāvinātu prieku un patīkamas sajūtas saviem vīriešiem!