Dzirkstele.lv ARHĪVS

Izrauga būvuzraugu darbiem Stāmerienā

Diāna Odumiņa

2021. gada 21. decembris 19:17

671
Izrauga būvuzraugu darbiem Stāmerienā

Būvuzraudzību 2.etapa darbiem, piemērojot Stāmerienas pamatskolu Zemessardzes 25. kaujas atbalsta bataljona vajadzībām, veiks Alūksnes IK “Agris Svars” par 2500 eiro līgumcenu bez PVN. Tāda ir Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotā informācija.

Darbu veikšanai pašvaldība jau iepriekš ir izvēlējusies SIA “RCI Gulbene” ar tās piedāvāto 198 000,66 eiro līgumcenu bez PVN.
Jau vēstīts, ka ir paredzēta laukuma un brauktuves izbūve kopumā 5340 kvadrātmetros pie teritorijas, bruģa ieklāšana, pieslēguma vietas izveide labierīcību konteineriem, dušām. Plānots remonts ēkas pirmajā stāvā un lokālās ventilācijas uzstādīšana dzīvojamajās telpās.
Pirmajā etapā darbi Stāmerienas pamatskolas pielāgošanai jau veikti. Pagājušā gada otrajā pusē pašvaldība par to parakstīja līgumu ar SIA “Pro dev”, kuras piedāvātā līgumcena bija 138 442,70 eiro bez PVN.

“Dzirkstele” pavasarī rakstīja, ka Stāmerienas bijušās pamatskolas ēku karavīru profesionālo iemaņu apguvei par atbilstošāko novadā atzina Gulbenes novada pašvaldība sadarbībā ar Aizsardzības ministriju. 2020.gadā valdība atļāva Aizsardzības ministrijai piešķirt Gulbenes novada domei 107 516 eiro, lai bijušās Stāmerienas pamatskolas ēku pielāgotu kaujas atbalsta rotas izvietošanai.