Dzirkstele.lv ARHĪVS

Uzraksti savu stāstu!

Tamāra Ulase

2009. gada 14. decembris 11:15

3305
Uzraksti savu stāstu!

Lai arī zemi neklāj balta sniega sega un padebeši ir lietus un miglas pielieti, mēs esam ceļā uz gada visgaišāko un jaukāko - Ziemassvētku - notikumu. Šobrīd daudziem neklājas viegli, taču ikviens to ciešamāku un priecīgāku var vērst kaut vai ar mazumiņu.

No mazā izaug liels. Arī varoņdarbs. Un ne tikai tas, kuru novērtē ar Goda zīmi, medaļu vai ordeni. Tas varbūt pavisam ikdienišķs kā rīta kafija vai siltas čības. Tālā lauku sētā ienests malkas klēpis un pavardā iekurta uguns vai vientuļam sirmgalvim pasniegts šķīvis ar kūpošu zupu, no sirds iedots maizes kukulītis vai ziedota silta jaka vai cepure, uzklausītas un sadzirdētas otra rūpes, sāpes un izmisums. Nesavtīgi pasniegta palīdzīga roka, kad visvairāk nepieciešams. Izteikts vārds smagumu no pleciem noveļ un kļūst vieglāk. Dalīta bēda ir tikai pusbēda, dalīts prieks - dubults prieks! Līdzās dzīvojot, secen nepaiet nekas - ne labais, ne sliktais.

 

Katram mums ir savs stāsts, ir savi pateicības vārdi. Atliek vien uzticēties. Stāstiet mums šos labos stāstus - par cilvēkiem jums līdzās, kas varētu būt novada lepnums, par notikumiem, kas jūs nav atstājuši vienaldzīgu! Tas jāzina visiem, jo labais vairo labo!

 

Ienāc un izstāsti vai uzraksti laikraksta "Dzirkstele" redakcijai vēstuli (adrese - O.Kalpaka ielā 27a, Gulbenē, LV - 4401); ja ir internets, raksti portālam "www.dzirkstele.lv" (e-pasta adrese - portals@dzirkstele.lv); izmanto iespēju, ka tavu stāstu lasīs visā Latvijā, un raksti portālā un sūti ar īsziņu savu labo ziņu un foto ar pierakstu uz numuriņu 8778 (atvērt šeit), kam devīze "Tas jāzina visiem!". Sirsnīgāko stāstu autoriem būs pārsteiguma balvas.

 

Darīsim tā, lai ap mums šajā drūmajā laikā kļūst arvien gaišāk un priecīgāk!