Dzirkstele.lv ARHĪVS

Arī šovasar „Muzikālais teātris 7" izrādīs muzikālu komēdiju „Septītās debesis"

Līga Vīksna

2009. gada 17. jūlijs 16:15

1197
Arī šovasar „Muzikālais teātris 7" izrādīs muzikālu komēdiju „Septītās debesis"

Turpinot pirms pieciem gadiem sākto tradīciju, arī šovasar „Muzikālais teātris 7" pie skatītājiem dosies ar jaunu, krāsainu un skanīgu muzikālu izrādi - komēdiju „Septītās debesis"(autors un režisors Voldemārs Šoriņš). Tajā būs dzirdamas arī populāras Zigmara Liepiņa dziesmas.

„Tas ir dzīvespriecīgs stāsts par attiecībām un cilvēciskajām vājībām, kas savijušās sarežģītā mīlas daudzstūrī. Katram no izrādes varoņiem ir savas „septītās debesis" - vienam tā ir liela nauda, citam slepenā mīla un kaisle, bet vēl kādam iespēja dzīvot mūžīgi," stāsta V.Šoriņš, kurš lugu rakstījis ar vieglu ironiju par šiem jautājumiem.

 

Režisors sola, ka raitais sižets, spilgti un temperamentīgi raksturi, pārpratumi un sentiments aizraus ikviena latviešu skatītāja sirdi. Muzikālajā izrādē spēlēs aktieri Juris Kalniņš, Inga Misāne, Lāsma Kugrēna, Jānis Skanis, Marija Bērziņa, Juris Frinbergs, Artis Robežnieks, Jolanda Suvorova, Juris Norenbergs.

 

"Izrādes horeogrāfs ir Alberts Kivlenieks, scenogrāfs - Jānis Jansons, tērpu stiliste - Zane Pallo. Skanēs Zigmara Liepiņa hiti („Vēl ir laiks", „Puķu nakts", „Ceļojums", „Dziesma par rozīti", „Mīļā Magonīt", „Kiršu lietus" un citas dziesmas) Aigara Grāvera aranžējumā, ko uz skatuves izdziedās paši aktieri, kā arī mūziķi Līga Robežniece un Juris Vizbulis," atklāj Izklaides producentu apvienības 7 pārstāve Aija Skoromko.

„Septītās debesis" Alūksnes Pilssalas estrādē viesosies 1.augustā pulksten 18.00. Biļetes iepriekšpārdošanā jau nopērkamas Alūksnes tautas namā, veikalos „Maxima" un „Supernetto", Gulbenes kultūras centrā , kā arī „Biļešu paradīzes" kasēs un internetā - www.bilesuparadize.lv.