Dzirkstele.lv ARHĪVS

Pirmoreiz Ķīpsalā notiks aizraujošs moto kaskadieru šovs

Tamāra Ulase

2009. gada 23. marts 17:21

850
Pirmoreiz Ķīpsalā notiks aizraujošs moto kaskadieru šovs

Nedēļas nogalē Ķīpsalā pirmoreiz notiks aizraujošs moto kaskadieru šovs. Stantraidinga meistarību kaskadieru komandas "Stuntfighters Team Latvia" izpildījumā izstādes "Atpūta un sports 2009" apmeklētāji varēs vērot 27. un 28. martā.

Streetbike Freestyle ir atraktīvs un moderns motosporta veids, kas spēj aizraut skatītājus un dod zināmu adrenalīna devu visiem šova vērotājiem. "Stantraidings savā ziņā ir klasisks "tautas" sports, jo visi triki tiek veikti ar gandrīz parastu ielas-šosejas motociklu. Šim sporta veidam nepieciešama liela veiklība un meistarība, ko var iegūt tikai ilgstoši trenējoties", stāsta komandas menedžeris Mārtiņš Ārents.

 

BT 1 sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Dace Dambe stāsta, ka moto kaskadieru šovs notiks pie Starptautiskā izstāžu centra Ķīpsalā, speciāli ierīkotā vietā, kur labākai šova pārredzamībai izstādes organizatori būs sarūpējuši skatītāju tribīnes. Protams, līdzās dažādiem spēkratiem, tostarp arī motocikliem, lieliski iederas skaistas meitenes. Tādēļ moto kaskadieru šovu ar saviem deju priekšnesumiem papildinās labākās Latvijas karsējmeitenes!

 

"Latvijas, Baltijas, Lielbritānijas un Polijas čempionu titulu ieguvēji "Stuntfighters Team Latvia" komandā darbojas trīs stantraidinga braucēji, un tā ir viena no labākajām augstākā līmeņa Streetbike Freestyle komandām Eiropā. Viens no komandas sportistiem Jānis Rozītis ir iekļuvis Eiropas streetbike freestyle labāko braucēju TOP 10. Komanda šogad piedalīsies Pasaules stantraidinga čempionātā, kas jau maijā norisināsies Rumānijā. Prestižajās sacensībās piedalīsies spēcīgākie braucēji no Rumānijas, Francijas, ASV, Ungārijas, Kanādas, Polijas un Anglijas," informē D.Dambe.

 

Moto kaskadieru šovi notiks 27. un 28. martā pulksten 14.00 un 16.00, ja to ļaus laika apstākļi.


Pārējā laikā skatītājiem būs iespēja vērot atklātos treniņus, kas iespēju robežās norisināsies visas dienas garumā.

 

Aktīvās atpūtas un sporta izstāde "Atpūta un Sports 2009", motociklu un aksesuāru izstāde "Motocikls 2009", kā arī laivu un jahtu izstāde "Baltic Boat Show 2009" notiks no 26. līdz 29. martam Ķīpsalā. Papildu informācija mājaslapās: www.stuntfighters.lv un www.bt1.lv

 

Izstādes darba laiks:


* 26.martā 11.00-19.00


* 27.un 28. martā 10.00-19.00


* 29. martā 10.00-17.00

 

Ieejas biļetes cena 3,50 Ls, pensionāriem, skolēniem - 2,00 Ls, ģimenei (2 + 2) - 8,00 Ls.