Dzirkstele.lv ARHĪVS

Jauniestudējums radioteātrī

Tamāra Ulase

2009. gada 19. marts 10:46

765
Jauniestudējums radioteātrī

Latvijas Radioteātris klausītājiem sagatavojis jaunu iestudējumu „Pūcesbērna brīnumainie piedzīvojumi Staļinijā", kas četrās daļās būs dzirdams Latvijas Radio 1.programmā. Pirmā jauniestudējuma daļa tiks atskaņota sestdien, 21.martā pulksten 22.15.

„Pūcesbērna brīnumainie piedzīvojumi Staļinijā" ir pazīstamā Leļļu teātra aktiera Kaspara Pūces atmiņu stāstījums par bērnību, kas izsūtījumā pavadīta Tālajos Austrumos un Tālajos Ziemeļos.

"Ļaujot ieskatīties savos bērnu dienu pārdzīvojumos, Kaspars Pūce dalās atmiņās ar klausītājiem ne tikai par skumjiem brīžiem, bet arī par neparastiem un komiskiem atgadījumiem Sibīrijā. Īpašu noskaņu jauniestudējumam piešķirs galvenā varoņa - Kaspara Pūces brāļa Valta komponētā mūzika," stāsta Latvijas Radio preses sekretāre Ilze Vasermane.


I.Vasermane stāsta, ka jauniestudējuma 2., 3. un 4.daļa būs dzirdama Latvijas Radio pirmajā programmā 24., 25. un 26.martā pulksten 22.15. Iestudējuma režisore ir Antonija Apele, bet skaņu režisors Andis Ploks, un tas tapis, pateicoties Latvijas Bērnu fonda atbalstam.


Atgādinām, ka Latvijas Radio 1 iespējams klausīties arī internetā www.latvijasradio.lv .