Dzirkstele.lv ARHĪVS

Grupai Tranzīts - jauns albums „Atspulgi”

Diāna Odumiņa

2009. gada 4. februāris 17:41

1615
Grupai Tranzīts - jauns albums „Atspulgi”

Janvāris atnācis ar priecīgu ziņu deju mūzikas grupas Tranzīts faniem. Nule kā iznācis ilgi gaidītais albums „Atspulgi" ar grupas iepriekšējos albumos neiekļautajām, labākajām dziesmām.

"Kā nozīmīgāko no tām var minēt jaunāko kompozīciju „Pa gaisu viss" un populārākā Tranzīta hita „Nevaru būt balts" Roberta Lejasmeijera un DJ Ugas 2009. gada versiju," stāsta grupas "Tranzīts" solists Ralfs Rubenis.


„Atspulgi" ir grupas septītais studijas albums četrpadsmit gadu pastāvēšanas laikā. Piebilstams, ka Tranzīta pirmais albums „Paralēlās pasaules" iznāca 1995. gadā.


Visu grupas pastāvēšanas laiku Tranzīts aktīvi koncertējis visos Latvijas novados, kā arī piedalījies dažādos televīzijas šovos. Kā pēdējo var atzīmēt grupas līdera Ralfa Rubeņa un dejotājas Lauras Kosītes veiksmīgo piedalīšanos telekompānijas LNT šovā „Zvaigžņu lietus 2", kur šis pāris iekļuva finālā un ieguva augsto 2. vietu.


"Savas pastāvēšanas laikā grupa ir saņēmusi arī vairākas mūzikas balvas un ir uzvarējusi vairākos LNT Mūzikas videošovos," stāsta R.Rubenis.


Grupas sastāvā ir solists, dziesmu autors un aranžētājs Ralfs Rubenis, kā arī dejotāji un horeogrāfijas pārzinātāji Edijs Aleksejevs, Andrejs Nakoskins, Artūrs Kuziks, Gunārs Ambergs.